• Vegetarian

    Vegetarian

Total Gainer

High Carb, Protein & Calorie

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

186.17RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

MP MAX® Total Gainer a fost proiectat pentru a vă oferi o băutură nutritivă, bogată în calorii, care să vă ajute la creștere și adăugarea de masă musculară slabă.

Bogată în carbohidrați complecși și un amestec proteic de calitate, fiecare servire de 100 g oferă o cantitate de 411 calorii, care să vă alimenteze antrenamentul și să vă ajute la construirea de țesut slab. MP MAX® Total Gainer este o formulă extrem de completă, care poate fi folosită și ca înlocuitor de masă sau ca o masă suplimentară, pe lângă alimentația dvs. normală.

Prin adăugarea de Acizi Grași Esențiali și Trigliceride cu Catenă Medie, sunteți siguri că beneficiați de o eliberare de energie susținută, care stimlează îmbunătățirea performanțelor. Această băutură cu gust excelent oferă un profil fantastic de aminoacizi, pentru a asigura recuperarea organismului dvs. și creșterea de țesut nou, atunci când este utilizată împreună cu un program de antrenament structurat.

MP MAX® Total Gainer este formula ideală pentru persoanele care câștigă încet în greutate și pentru cei care doresc să câștige în greutate într-un mod sănătos.

Știați că puteți cumpăra mostre ale acestui produs? Dacă doriți să încercați produsul înainte de a-l cumpăra, faceți clic aici.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 34 g de proteine și 46 g de carbohidrați per servire
  • Gust excelent și mixabilitate deosebită
  • Adaos de Acizi grași esențiali și MCT
  • Ideal pentru creșterea în greutate

Utilizare recomandată

Luați 3 linguri (aproximativ 100 g) și amestecați cu 500 ml de apă sau lapte. Agitați bine, folosind shakerul nostru sau un blender. Consumați 2-3 serviri pe zi.

Ingrediente

Carb Blend (Maltodextrină & Ultra Fine Oats) Proteine Amestec (Concentrat Proteic din Lapte, Proteine din Lapte, Izolat Proteic din Zer și Albumină de Ou), Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (doar aromă de ciocolată), EFA amestec (Făină din Semințe de In & MCT (Trigliceride cu Catenă Medie)), Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Arome Naturale, Acid Citric (doar arome de fructe), Îndulcitor (Sucraloză).

Informații nutriționale

Per 100 g:
Energie: 411.0 Kcal
Proteine (așa cum este): 34.0 g
Carbohidrați: 46.0 g
dintre care zaharuri: 9,8 g
Grăsimi: 9,8 g
dintre care saturate: 1,6 g
Fibre Dietetice: 3,3 g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Total Gainer

Selectează imaginea

Total Gainer