• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Superfood XS

Aromă
Pachet
Cantitate

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 04/12/2016 sau pana la epuizarea stocului. Reducere maxima per comanda - 500RON

Cumpără Acum

Preț vechi: 85.00RON

Preț nou 64.00RON

Economisești: 21.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Superfood XS este un amestec de fructe şi legume dintre cele mai antioxidante cunoscute de om. Uscate prin îngheţare şi filtrate într-o pudră fină, Superfood XS este un supliment nutritiv convenabil şi eficient care aduce un aport zilnic de fructe şi legume în dietă şi îmbunătăţeşte în general starea de sănătate.

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity - Capacitatea de absorbţie a radicalilor de oxigen) este un sistem de analize de laborator care cu ajutorul căruia se măsoară cantitatea de antioxidanţi din alimente. Se recomandă ca o persoană să acumuleze 3.000 - 5.000 unităţi ORAC zilnic dintr-o varietate de alimente. Superfood XS asigură un aport masiv de 5.500 unităţi ORAC la 5 g de pudră, ceea ce înseamnă că poţi primi doza zilnică de antioxidanţi simplu şi convenabil prin administrare de pudră. Fructele şi legumele folosite pentru producerea Superfood XS sunt printre cele mai antioxidante alimente disponibile şi includ Mangustan, Acai, Rodie şi Zmeură. Această varietate de fructe cotate cu valori ORAC foarte ridicate fac ca şi coeficientul ORAC al Superfood XS să fie mai relevat şi mai puternic.

O valoare ORAC de 500 este aproximativ echivalentă cu capacitatea antioxidativă a unei doze de fructe sau legume. Aceasta înseamnă că o singură doza de Superfood XS este echivalentă cu 11 doze de fructe şi legume! Totul în mai puţin de 50p per doza!

Antioxidanţii joacă un rol deosebit de important în prevenirea daunelor provocate de radicalii liberi din corpul nostru. Radicalii liberi atacă celulele corpului în fiecare secundă din fiecare zi mărind şansele de îmbolnăvire. Antioxidanţii acţionează ca vânători, prevenind distrugerea celulelor şi a ţesuturilor prin neutralizarea radicalilor liberi.

Consumul de alimente bogate în antioxidanţi reduce efectele radicalilor liberi şi asigură beneficii pentru sănătate; astfel Superfood XS devine un supliment nutritiv foarte eficient în lupta pentru o sănătate optimă şi în prevenirea îmbolnăvirilor.

Fructele şi legumele folosite în Superfood XS sunt enumerate mai jos:

 • Acai
 • Măr
 • Coacăze negre
 • Coacăze
 • Broccoli
 • Merişoare
 • Mangustan
 • Rodie
 • Fructe maqui
 • Zmeură
 • Struguri roşii
 • Măceşe

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 2 g. (cupa nu este inclusă)

Atenţie: Nu consumaţi dacă sunteţi însărcinată. Dacă luaţi medicamenete prescrise de doctor sau sunteţi intr-o anume condiţie din punct de vedere medical, consultaţi doctorul sau farmacistul înainte de a lua suplimentele nutritive.

*Denumirea acestui produs este in curs de schimbare. Acest produs va fi numit Total Fruit & Veg. Va informam ca valorile nutritionale raman aceleasi.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • O metodă excelentă de a adăuga fructe şi legume de calitate dietei dumneavoastră
 • Amestec antioxidant extrem de puternic (5.500 unităţi ORAC pentru o servire de 5 g)
 • Poate îmbunătăţi starea de sănătate şi încetineşte procesul de îmbătrânire

Utilizare recomandată

Adăugaţi 300 ml de apă sau suc de fructe în blender. Datorită gustului puternic (varianta fără arome) al acestei formule, recomandăm combinarea cu un suc de citrice (ex. suc de portocale) pentru a masca gustul. Apoi, adăugaţi 2 cupe mici şi jumătate (5 g), agitaţi şi consumaţi. Utilizaţi de 1-2 ori pe zi sau după cum este necesar.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 2 g. (cupa nu este inclusă)

Ingrediente

Pudra de acai (100% uscate prin îngheţare), Extract de măr (80% Polifenoli, 10% Acid clorogenic, 5% Florizin), Extract din vin roşu franţuzesc (35% Polifenoli, 5% Resveratrol, 75% OPC), Extract de coacăze negre (25-30% Antocianina), Pudră de coacăze (100% uscate prin îngheţare), Muguri de broccoli (4000 ppm sulforafan), Extract de broccoli (6% Glucozinolate), Pudra de merişor (100% uscată prin îngheţare), Extract de mangustan (30% Polifenoli şi 10% Mangustan), Extract de rodie (40% Punicalagin), Extract de fructe maqui, Pudră de zmeură (100% uscată prin îngheţare), Extract de măceşe (30% Polifenoli).

Informații nutriționale

Compoziţie pentru 5 g:
Calorii: 80,2 kJ
Calorii: 18,9 kcal
Proteine: 0,4 g
Carbohidraţi: 4 g
Grăsimi: 0,13 g

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.0

5.0

(1 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

suplimentul care n-ar trebui sa lipseasca din nicio dieta

General:

5

Mixabilitate:

4

Gust:

2

Eficacitate:

5

zic doar atat: inainte raceam cam de 2x/an. am inceput sa iau de 2 ani si de atunci n-am mai racit. ps. are gust cam naspa, dar eu imi tin respiratia cand il beau. :)

Sat Jan 31 10:24:18 GMT 2015 de

Superfood XS

Selectează imaginea

Superfood XS