55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Alimente proteice

43 rezultate

Alimentele bogate în proteine reprezintă o modalitate excelentă de a nu duce lipsă de proteine pe tot parcursul zilei. Poate fi dificil când ești în mișcare, de aceea am creat o gamă largă de alimente din care poți alege.

Începe-ți ziua cu o cantitate mare de proteine, alegând produsul nostru 100% Instant Oats, completează-ți substanțele nutritive cu o Protein Flapjack la masa de prânz și așază-te seara, după antrenament, în fața unei Protein Ready Meal. Avem câte ceva pentru tine, pentru orice ocazie. Aruncă o privire mai jos și găsește-ți produsul preferat.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt alimentele bogate în proteine?

Alimentele bogate în proteine sunt modalitatea perfectă de a vă crește aportul zilnic de proteine pe parcursul zilei. Aceste gustări delicioase și super-convenabile sunt o alternativă excelentă la shake-urile proteice obișnuite. De la batoane proteice și fursecuri până la creme tartinabile și unt de nuci indulgent, avem o gamă de cele mai bune alimente bogate în proteine pentru a susține fiecare obiectiv de fitness.


Ce alimente bogate în proteine există pentru vegani?

Alimentele proteice pentru vegani sunt greu de găsit, deoarece majoritatea surselor sunt pe bază de carne. Așa că am conceput o gamă de opțiuni de gustări delicioase, nutritive și prietenoase cu dieta, care sunt perfecte pentru orice dietă vegană.


Ce alimente proteice sunt bune pentru pierderea în greutate?

Toate alimentele proteice pot fi bune pentru pierderea în greutate dacă vă ajută să obțineți un deficit caloric. De asemenea, orice aliment proteic poate fi dăunător pentru pierderea în greutate dacă vă împinge să ieșiți din deficitul caloric. Ceea ce contează este modul în care alimentele sunt încorporate în dieta dumneavoastră.


Cât de des ar trebui să mănânc alimente bogate în proteine?

Depinde în întregime de persoană și de obiectivele acesteia, dar, în general, un interval de timp între 2 și 3 ore ar fi un început bun pentru a profita la maximum de proteinele din dieta dumneavoastră. Dar și la fiecare 4 - 6 ore ar fi perfect în regulă.


Pot să mănânc proteine la fiecare oră?

În teorie, da, dar nu ar fi recomandat. Ar putea cauza probleme digestive, deoarece este nevoie de timp pentru ca organismul să o descompună și să o folosească în mod eficient. Deci, aprovizionarea constantă a organismului cu proteine va duce probabil doar la balonare și sau la transformarea acestora pentru depozitare.