• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Sucraloză

Îndulcitor de masă

Aromă
Pachet
Cantitate

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

75.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

BBE extins până în Feb 2014, Click aici pentru a vedea cel mai recent certificat

Avertizare: Nu depășiți mai mult de 800 mg/kg de greutate corporală pe zi. Nu este recomandat pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Sucraloza este cel mai popular îndulcitor folosit în industria suplimentele moderne. Ca îndulcitor, poate fi adăugat la marea majoritate a suplimentelor pentru a îndulci și în cele mai multe cazuri îmbunătăți

Sucraloza este de aproximativ 600 de ori mai dulce decât zaharoza, de două ori la fel de dulce ca zaharina și de trei ori mai dulce decât aspartamul. Sucraloza este un îndulcitor artificial cu zero calorii și nu este complet absorbit în organism, ceea ce îl face un înlocuitor ideal pentru zaharoză.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Îndulcire îmbunătățită
 • Fără calorii
 • De 600 de ori mai dulce decât zahărul

Utilizare recomandată

Dozaj recomandat: Aproximativ 1/5 din o cupă mică (inclusă). Ajustați dozajul pentru a vă satisface gustul. Nu depășiți mai mult de 800 mg/kg de greutate corporală pe zi.

Ingrediente

100% Sucraloză (E955)

Informații nutriționale

100% Sucraloză (E955)

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Sucraloză

Selectează imaginea

Sucraloză