Spectrum:12 Recovery

Recovery Formula

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

246.33RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Ce este Spectrum:12 Recovery?

Spectrum:12 Recovery este o formulă inovatoare care combină un amestec de 12 tipuri diferite de proteine, pentru optimizarea recuperăsii musculare. Spectrum:12 Recovery include include o combinație unică de concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer, izolat proteic din lapte, cazeinat de calciu, cazeină micelară, proteină din zer hidrolizată, izolat proteic din mazăre, pudră din albuș de ou, izolat proteic nativ din zer, proteină din cânepă, PeptoPro® (Cazeină hidrolizată), concentrat proteic din orez brun și Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). De asemenea, conține un adaos de creatină monohidrat (Creapure®), pudră de electroliți, BCAA, taurină și L-glutamină, precum și un amestec de carbohidrați (Dextroză, Maltodextrină și Amidon din porumb cerat), care îmbunătățește recuperarea musculară.

Beneficiile oferite de Spectrum:12 Recovery

Spectrum:12 Recovery conține 35 g de proteine per servire, care vor contribui la creșterea și menținerea masei musculare. De asemenea, Spectrum:12 Recovery conține 4,5 g de creatină monohidrat (Creapure®) per servire, care îmbunătățește performanțele fizice în contextul unor sesiuni succesive scurte de antrenament de mare intensitate. Spectrum:12 Recovery conține și un adaos de electroliți și carbohidrați, care contribuie la menținerea performanței și stimularea absorbiei de apă în timpul antrenamentelor prelungite.

Cine poate folosi Spectrum:12 Recovery?

Spectrum:12 Recovery este ideal pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine sau pentru cei care sunt implicați în activități fizice intense și trebuie să-și optimizeze procesul de recuperare musculară. Recomandăm consumarea Spectrum:12 Recovery imediat după antrenament, conform dozajelor recomandate.

Clic pe imagine pentru a mări

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 12 proteine pentru stimularea creșterii și menținerii masei musculare slabe
  • 4,5 g de creatină monohidrat (Creapure®) per servire de 90 g
  • Oferă un amestec de electroliți și carbohidrați pentru optimizarea procesului de recuperare

Utilizare recomandată

Recomandăm adăugarea a 200-300 ml de apă sau lapte în shaker-ul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 3 linguri MP mari (90 g), agitați și consumați. Folosiți imediat după antrenament sau pe parcursul zilei, după caz.

Ingrediente

Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, Izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, dextroză monohidrat, amidon din porumb cerat), Creapure (Creatină monohidrat), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Taurină, Arome, Amestec de multivitamine (Oxid de magneziu (Greu), Vitamina C (97% DC), Fumarat de fer, Vitamina E (dl-alfa-tocoferil acetat) 50% S/D, Nicotinamidă BP (99% Niacină), Vitamina A Acetat (250 CWS/A), Oxid de zinc, Hidroclorura de piridoxina, Vitamina D3 (100 CWS), Hidroclorură de tiamină, Riboflavină, Premix Vitamina B12, Acid folic, Iodură de potasiu), Amestec de electroliți (Clorură de sodiu, Sulfat de potasiu, Difosfat de calciu, Oxid de magneziu), Agent de îngroșare (Gumă xantan), L-Tirozină, Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). *din lapte. Arome, Pudră de cacao (Doar aromă de ciocolată), Colorant (Roșu sfeclă), Acid citric (Doar aromă de căpșuni), îndulcitor (sucraloză), Colorant (Curcumină; Doar aromă de banane).

Informații nutriționale

Per 90 g:
Energie: 1487 KJ
Energie: 350kcal
Proteine: 35.0 g
Carbohidrați: 43,1 g
Dintre care zaharuri: 16,7 g
Grăsimi: 1,7 g
Dintre care saturate: 1,1 g
Fibre: 0,1 g
Sodiu: 0,2 g

Creatină monohidrat (Creapure®): 4,5 g
BCAA: 2.0 g
L-Glutamină: 2.0 g
Taurină: 1.0 g

Vitamina A 1440.912 IU (60% RI)
Vitamina D3 27.7662 IU (60% RI)
Vitamina E 6,6638 mg (60% RI)
Vitamina C 44,4301 mg (60% RI)
Tiamină (vitamina B1) 0,6105 mg (61% RI)
Riboflavină (vitamina B2) 0,7777 mg (61% RI)
Niacină (vitamina B3) 8,8858 mg (60% RI)
Vitamina B6 777,7 mcg (61% RI)
Acid folic (vitamina B9) 111,1 mcg (61% RI)
Vitamina B12 1,375 mcg (60% RI)
Magneziu 208,2487 mg (60% RI)
Fier 7,7737 mg (60% RI)
Zinc 5,55399 mg (61% RI)
Iod 82,5 mcg (61% RI)

Aceste informații nutriționale sunt pentru aroma de căpșuni. Când alegeți o aromă diferită, conținutul de proteine va fi redus cu aproximativ 3% pentru majoritatea aromelor, iar pentru ciocolată, datorită adaosului de cacao, acesta se va reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Spectrum:12 Recovery

Selectează imaginea

Spectrum:12 Recovery