Spectrum:12 Gainer

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere la toata gama! + primeste o reducere aditionala de 10% la toata comanda folosind codul INCA10!

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE
NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN 
- Alatura-te echipei sa putem sarbatorii
impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

Am marit reducerile la produsele voastre favorite precum IWP,
BCAA, Creatina si multe altele PLUS va oferim 10% reducere aditionala
la toata comanda
 folosind codul INCA10!

Oferta valabila pana pe 30.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Ce este Spectrum:12 Gainer?

Spectrum:12 Gainer este o formulă inovatoare care combină un amestec de 12 tipuri de proteine. Fiecare servire oferă 1000 kcal, care poate ajuta la creșterea aportului zilnic de calorii, lucru important pentru cei care doresc să crească în greutate și masă musculară slabă. Spectrum:12 Gainer include o combinație unică de concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer, izolat proteic din lapte, cazeinat de calciu, cazeină micelară, proteină din zer hidrolizată, izolat proteic din mazăre, pudră din albuș de ou, izolat proteic nativ din zer, proteină din cânepă, PeptoPro® (Cazeină hidrolizată), concentrat proteic din orez brun și Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază).

De asemenea, Spectrum:12 Gainer combină 5 tipuri diferite de carbohidrați, pentru a te alimenta pe parcursul zilei și pentru a-ți crește consumul zilnic de calorii - ideal pentru cei care întâmpină dificultăți în a-și satisface nevoia zilnică de calorii. Acesta include un amestec de Maltodextrină, Palatinoză, Făină de ovăz, CarBarley™, și Dextroză. De asemenea, Spectrum:12 Gainer oferă Trigliceride cu catenă medie (MCT), Aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), L-Glutamină, Creatină Monohidrat (Creapure®), și Inulină.

Beneficiile oferite de Spectrum:12 Gainer

Spectrum:12 Gainer oferă peste 50 g de proteine per servire, care vor contribui la creșterea și menținerea masei musculare. Amestecul de carbohidrați cu indice glicemic scăzut și ridicat funizează energie pentru antrenament, ajutând la creșterea aportului total de calorii. Spectrum:12 Gainer conține și Creatină Monohidrat (Creapure®), care îmbunătățește performanțele fizice în contextul unor sesiuni succesive scurte de antrenament de mare intensitate.

Cine poate folosi Spectrum:12 Gainer?

Spectrum:12 Gainer este ideal pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de calorii și proteine. O servire de Spectrum:12 Gainer oferă 1000 kcal. Alternativ, puteți înjumătăți această servire și repartiza servirile pe parcursul zilei.

Clic pe imagine pentru a mări

Beneficii cheie

  • Oferă 1000 kcal per servire
  • Peste 50 g de proteine din 12 surse diferite
  • Adaos de MCT, Inulină, BCAA și Glutamină.

Utilizare recomandată

Adăugați 500-600 ml de apă sau lapte într-un shaker MP MixMaster (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 6 linguri MP mari (aprox. 250 g), agitați și consumați. Folosiți de 1-2 ori pe zi, după caz.

Recomandare: Alternativ, se recomandă reducerea servirii la jumătate și consumarea mai frecventă. Datorită volumului de lichid, recomandăm de asemenea utilizarea unui shaker SmartShake Lite cu gainerul Spectrum:12 Gainer.

Ingrediente

Ciocolată:

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, amidon din porumb cerat, Fructoză, Ovăz măcinat, Fructooligozaharide (Fibră de andive), Palatinoză™ (Izomaltuloză), 100% Amidon din orz cerat (Amilopectină; 92%), dextroză monohidrat), Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Pudră de cacao, Arome, Pudră din semințe de in (măcinate la rece), Trigliceride cu catenă medie (uleiuri din plante), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Creatină monohidrat, Agent de îngroșare (Gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază).*din lapte.

Cremă de căpșuni:

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, amidon din porumb cerat, ovăz măcinat, Fructoză, Fructooligozaharide (Fibră de andive), Palatinoză™ (Izomaltuloză), 100% Amidon din orz cerat (Amilopectină; 92%), dextroză monohidrat), Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, Izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Arome, Pudră din semințe de in (măcinate la rece), Trigliceride cu catenă medie (uleiuri din plante), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Creatină monohidrat, Agent de îngroșare (Gumă xantan), Colorant (Roșu sfeclă), Acid citric, îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). *din lapte

Cremă de banane:

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, amidon din porumb cerat, ovăz măcinat, Fructoză, Fructooligozaharide (Fibră de andive), Palatinoză™ (Izomaltuloză), 100% Amidon din orz cerat (Amilopectină; 92%), dextroză monohidrat), Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, Izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Arome, Pudră din semințe de in (măcinate la rece), Trigliceride cu catenă medie (uleiuri din plante), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Creatină monohidrat, Agent de îngroșare (Gumă xantan), Colorant (Curcumină), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). *din lapte.

Vanilie:

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, amidon din porumb cerat, ovăz măcinat, Fructoză, Fructooligozaharide (Fibră de andive), Palatinoză™ (Izomaltuloză), 100% Amidon din orz cerat (Amilopectină; 92%), dextroză monohidrat), Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, Izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Arome, Pudră din semințe de in (măcinate la rece), Trigliceride cu catenă medie (uleiuri din plante), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Creatină monohidrat, Agent de îngroșare (Gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). *din lapte.

Fără aromă:

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină, amidon din porumb cerat, ovăz măcinat, Fructoză, Fructooligozaharide (Fibră de andive), Palatinoză™ (Izomaltuloză), 100% Amidon din orz cerat (Amilopectină; 92%), dextroză monohidrat), Amestec proteic (Concentrat proteic din zer*, concentrat proteic din lapte*, Izolat proteic din zer*, izolat proteic din lapte*, cazeinat de calciu*, cazeină micelară*, Izolat proteic hidrolizat din zer*, izolat proteic din mazăre, praf de albuș de ou, Izolat nativ proteic din zer*, proteină din cânepă, PeptoPro®* (Cazeină hidrolizată), concentrat din orez brun), Pudră din semințe de in (măcinate la rece), Trigliceride cu catenă medie (uleiuri din plante), BCAA (Leucină:Izoleucină:Valină), L-Glutamină, Creatină monohidrat, Agent de îngroșare (Gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază). *din lapte

Informații nutriționale

Per 250 g:
Energie: 4231 KJ
Energie: 1000 Kcal
Proteine: 53,2 g
Carbohidrați: 167,1 g
Dintre care zaharuri: 7,1 g
Grăsimi: 9,3 g
Dintre care saturate: 1,1 g
Fibre: 16,5 g
Sodiu: 0,2 g

Creatină monohidrat (Creapure®): 1.0 g
L-Glutamină: 1.0 g
BCAA: 2,5 g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Spectrum:12 Gainer

Selectează imaginea

Spectrum:12 Gainer