55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Geluri energizante

2 rezultate

Gelurile noastre energizante sunt o modalitate super-convenabilă de a obține aportul de carbohidrați de care ai nevoie în timpul exercițiilor de anduranță prelungite. Indiferent dacă joci fotbal, rugbi, alergi la primul tău maraton sau finalizezi un ciclu extenuant pe distanță mare - gelurile energizante sunt suplimentul de care ai nevoie pentru a-ți alimenta performanța.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt Energy Gels?

Gelurile energizante sunt create pentru un impuls instantaneu de energie, ajutându-vă să vă realimentați în timpul exercițiilor fizice. Pliculețele noastre Energy Gel Elite sunt o combinație de maltodextrină și fructoză, cu un amestec de electroliți și vitamine, pentru o formulă completă "all-in-one". Electroliții adăugați sunt deosebit de importanți, deoarece aceștia se pierd din organism prin transpirație în timpul exercițiilor fizice.


Când să folosiți geluri de energie?

Gelurile energizante sunt excelente pentru a oferi un aport instantaneu de carbohidrați, electroliți și vitamine - ceea ce le face ideale pentru a face plinul de energie în timpul exercițiilor de rezistență prelungite. Fie că jucați fotbal, fie că sunteți la o plimbare pe bicicletă pe distanțe lungi, fie că alergați un maraton, aceste pliculețe practice sunt o soluție perfectă.


Care este cel mai bun gel energetic pentru alergare?

Produsele noastre Energy Gel Elite, care oferă un pumn instantaneu de energie, ar fi perfecte pentru a fi consumate în timpul alergării!


Care este cel mai bun gel energetic pentru ciclism?

Produsele noastre de elită de gel energetic, care oferă un pumn instantaneu de energie, ar fi perfecte pentru a avea în timpul ciclului tău!


Sunt necesare gelurile energetice?

Deși un supliment nu va fi niciodată necesar, acest lucru nu înseamnă că nu poate fi de un folos semnificativ. Există o bibliotecă practic nelimitată de cercetări care susțin carbohidrații din timpul antrenamentului și utilizarea lor în îmbunătățirea performanței și a recuperării.


Ce fac gelurile energetice?

Gelurile energizante oferă o sursă de carbohidrați ușor de obținut pe care organismul nostru o poate folosi drept combustibil. De asemenea, acestea sunt încărcate cu alte componente dietetice care îmbunătățesc protecția performanței, cum ar fi electroliții și anumite vitamine, care vă pot ajuta să dați randament maxim.


Cât de des ar trebui să luați geluri în timpul alergării pe distanțe lungi sau a ciclismului?

Organismul nostru poate absorbi în mod eficient aproximativ 60 g de carbohidrați pe oră. Gelurile noastre oferă 25 g de carbohidrați pe porție. Puteți consuma unul la fiecare 30 de minute, dacă priviți lucrurile din acest punct de vedere, însă un început bun ar fi să începeți cu unul pe oră și să vedeți cum vă influențează performanța!


Câte geluri energetice ar trebui să iau?

Acest lucru depinde de cât timp intenționați să vă antrenați, de cât de intens vă antrenați și de mediul în care vă antrenați, dar unul până la două geluri la fiecare oră este un bun început!