55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

L-carnitină

2 rezultate

L-carnitina este creată în organism din aminoacizii lizină și metionină. Este extrem de populară printre pasionații de fitness, indiferent dacă aceștia încearcă să-și tonifieze organismul sau să piardă în greutate, iar obținerea ei doar din alimentație poate fi consumatoare de timp și costisitoare.

Oricare ar fi obiectivele tale de fitness, îți oferim pulberi instant și capsule ușor de înghițit pentru a te ajuta să asimilezi carnitina necesară pentru a putea progresa. 

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este L-Carnitina?

L-carnitina este un aminoacid neesențial, ceea ce înseamnă că organismul o produce în mod natural, din aminoacizii lizină și metionină. Aceasta are rolul de a transporta acizii grași cu lanț lung către mitocondriile celulelor, unde se creează energie. Există două tipuri, tartratul de l-carnitină și acetil l-carnitina - primul este cel mai frecvent utilizat în suplimentele de fitness, iar cel de-al doilea este creat în organism.


Care sunt beneficiile L-Carnitinei?

Suplimentele noastre de l-carnitină sunt disponibile sub formă de pulberi gata de amestecare sau capsule convenabile, ajutându-vă să vă asigurați că obțineți carnitina de care aveți nevoie pentru a vă susține progresul în fitness. Sunt o modalitate convenabilă de a vă menține aportul zilnic de acest aminoacid la maxim. Deoarece este un aminoacid, l-carnitina se găsește în mod natural în proteine, ceea ce ajută la construirea și repararea mușchilor - crucial pentru orice obiectiv de fitness.


Care este diferența dintre l carnitină și acetil l carnitină?

Grupul acetil permite L-carnitinei să traverseze bariera hematoencefalică.


Este mai bine să luați pulbere sau tablete?

Nici una, nici alta, ambele pot fi la fel de eficiente. Depinde pur și simplu de caracterul practic al utilizării și de forma de dozare care credeți că vi se potrivește mai bine.


Carnitina este un aminoacid esențial?

Nu, carnitina nu este un aminoacid esențial (deși este sintetizată din aminoacizi esențiali).