• Vegetarian

    Vegetarian

Recovery XS (RTS)

Numaratoarea inversa a inceput cu 30% reducere la toata comanda! Reducerea scade cu 1% din ora in ora asa ca grabeste-te! COD:LAMULTIANI

La multi ani, Myrotein! De ziua noastra numaratoarea inversa nu incepe de la 25%, ci de la 30% reducere la toata comanda! COD:LAMULTIANI

Reducerea scade cu 1% din ora in ora intre 9am si 5pm, asa ca nu mai astepta, plaseaza cum comanda!

+ Primeste o cutie de Flapjacks Aniversare - editie limitata - gratis cand cheltui 400RON

Oferta valabila pana pe 26.05.2016 la 23:00 sau in limita stocului disponibil. Produsul gratuit va fi adaugat automat in cos cand ajungi la suma minima necesara.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Recovery XS cocteil gata preparat a fost conceput pentru a oferi o metodă rapidă şi convenabilă de a consuma după antrenament suplimentul favorit.

Recovery XS este unul dintre cele mai avansate produse pentru refacere de pe piaţă. Plin de cele mai fine dintre ingrediente disponibile, Recovery XS ajută în creşterea masei musculare , creşterea ratei de refacere şi revenirea rapidă în sală înainte ca praful să se aşeze după ultimul antrenament!

Recovery XS conţine proporţia perfectă de carbohidraţi şi proteine care trebuie consumate după antrenament pentru o sinteză superioară a glicogenului şi reconstrucţia ţesuturilor, principalele mecanisme în recuperare. Conţinutul de carbohidraţi şi proteine este asigurat de Amidonul ceros din porumb şi, respectiv, de Izolatul de zer Impact Whey Isolate®. Amidonul ceros din porumb este un carbohidrat care se asimilează repede şi care acţionează rapid pentru a reface nivelul de glicogen cu efecte minime asupra stomacului. Izolatul de proteine din zer este o proteină care se asimilează rapid şi nu conţine grăsime şi lactoză, fiind ideal pentru construcţia masei musculare slabe.

În plus, cocteilul conţine 4,5 g de aminoacizi şi 3 g de Creapure® per servire. Aceste două ingrediente vor asigura energia necesară muşchilor pentru următorul antrenament.

Recovery XS conţine şi o servire de 5,5 g din excelentul aminoacid Leucină, vital pentru crearea unui mediu propice creşterii masei musculare slabe şi care s-a dovedit că măreşte capacitatea de sinteză a proteinelor. Conţinutul de Vitamina C ajută în îndepărtarea tuturor toxinelor şi a produşilor nedoriţi rezultaţi în urma antrenamentului, în timp ce Electroliţii ajută în înlocuirea sărurilor esenţiale pierdute prin transpiraţie.

Depunând acelaşi efort pentru recuperare în timpul unui antrenament vă va plasa în fruntea competiţiei, deci folosiţi Recovery XS pentru a vă asigura că dispuneţi de toate ingredientele necesare corpului pentru o recuperare rapidă şi eficientă.

Beneficii cheie

  • Proporţia optimă de proteine şi carbohidraţi
  • Include un amestec de electroliţi pentru înlocuirea sărurilor pierdute prin transpiraţie
  • Ajută în reducerea timpului de recuperare după un antrenament greu
  • Cocteil gata preparat, convenabil şi uşor de folosit

Utilizare recomandată

Adăugaţi apă, lapte sau suc până când sticla este aproximativ plină pe trei sferturi, agitaţi puternic şi consumaţi. Adăugaţi mai mult lichid pentru a obţine un amestec mai subţire şi mai puţin pentru a fi mai gros. Recomandăm 1 servire pe zi imediat după exerciţiu.

Ingrediente

Amidon ceros din porumb, Izolat de proteine din zer ultrafiltrat , L Leucină, Glutamină, Cacao pudră (doar variantele cu aromă de ciocolată), Aromă (Aromă, Acid Citric [doar variantele cu aromă de căpşuni], Creatină ultrapură Monohidrat (Creapure®), Vitamina C (ca Acid Ascorbic), Amestec de Electroliţi (Clorură de sodiu, Sulfat de potasiu, Fosfat de Dicalciu şi Oxid de magneziu), Agent de instantizare(Lecitină din Soia) Colorant (Roşu de coşenilă A [doar variantele cu aromă de căpşuni]), Îndulcitor (Sucraloză).

Informații nutriționale

Fiecare servire de 90 g asigură în medie:
Valoare energetică: 275,9 Kcal
Proteine (ca atare): 24,3 g
Carbohidraţi: 50,2 g
Grăsimi: 0,3 g

Ingrediente active pentru o servire de 90 g:
Amidon ceros din porumb: 50 g
Izolat de proteine din zer: 27 g
Leucină: 5,5 g
Glutamină: 4,5 g
Creapure®: 3 g
Vitamina C 550 mg
Electrolţi: 360 mg

Valorile nutriţionale pot varia uşor în funcţie de arome.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Recovery XS (RTS)

Selectează imaginea

Recovery XS (RTS)