Recovery XS (RTS- Mostră)

1x 90 g RTS

25% reducere la toata comanda | COD:25LATOT + Cheltuie 175RON si primeste Omega 3 GRATIS!

Care este obiectivul tau sportiv pe anul acesta? Slabire? Cresterea in masa musculara? Tonifiere? Indiferent de obiectivele tale, Myprotein are suplimentele si echipamentele potrivite pentru tine!

Doar azi poti beneficia de 25% reducere la toata comanda, dar primesti si un cadou esential pentru toate obiectivele din partea noastra:

Cheltuie 175RON si primeste o cutie de Omega 3!

Oferta valabila pana pe 22.01.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

8.54RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Recovery XS gata pentru amestecat (RTS) a fost conceput pentru a oferi o metodă rapidă și convenabilă de a consuma suplimentul preferat după antrenament .

Recovery XS este unul dintre cele mai avansate produse de recuperare de pe piață. Încărcat cu unele din cele mai bune ingrediente disponibile, Recovery XS vă ajută în creşterea muşchilor , crește rata de recuperare și te vei putea întoarce la sală înainte ca praful să se depună după ultimul antrenament!

Recovery XS folosește un raport dovedit de carbohydraţi pentru post-antrenament și proteine pentru o sinteză superioară a glicogenului; două mari mecanisme de recuperare. Carbohidrații și conținutul de proteine sunt furnizate prin intermediul Amidonului de porumb cerat și, respectiv, Impact Whey Isolate®. Amidonul din porumb cerat este un carbohidrat cu absorbție rapidă care acționează repede pentru a restabili glicogenul cu deranjament gastric minim. Izolatul de proteine din zer este o proteină cu absorbție rapidă și este de asemenea, practic lipsită de grăsimi si lactoză fiind ideală pentru construirea de masă musculară slabă.

Adițional, veți găsi o cantitate masivă de 4,5 g de aminoacizi și 3 g de Creapure® per porție. Aceste două ingrediente se vor asigura că muşchii sunt complet încărcați cu energie în pregătirea următoarei serii de exerciții.

Recovery XS conține de asemenea o porție care lucrează de 5,5 g din aminoacizi Leucină vitală pentru crearea unui mediu potrivit pentru creșterea masei musculare-pentru a promova creşterea și s-a dovedit că marește sinteza de proteine. Conținutul de Vitamina C ajută la îndepărtarea tuturor toxinelor nedorite și a produselor rezultate în urma exercițiilor în timp ce electroliții ajută la înlocuirea tuturor sărurilor esențiale pierdute prin transpirație.

Investind același efort depus în timpul antrenamentelor și în recuperare vei ajunge mult în fața competiției așa că folosiți Recovery XS pentru a fi siguri că organismul dumneavoastră are toate ingredientele necesare pentru o recuperare rapidă și eficientă.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Raportul optim de proteine la carbohidrați
  • Include amestec electrolitic pentru a înlocui sărurile pierdute prin transpirație
  • Poate ajuta la reducerea timpului de recuperare după antrenamente grele
  • RTS Convenabil și ușor de utilizat

Utilizare recomandată

Adăugați apă, lapte sau suc până când sticla este pe aproximativ trei sferturi plină, se agită cu putere și se consumă. Adăugați mai mult lichid pentru un cocteil mai subțire și mai puțin pentru un cocteil mai gros. Recomandăm 1 porție pe zi imediat după antrenament.

Ingrediente

Amidon de porumb ceros, Izolat de proteine din zer ultrafiltrat , L Leucină, Glutamină, Pudră de cacao (doar la varianta cu aromă de ciocolată), Arome (arome, Acid citric [doar pentru varianta cu aromă de căpșuni], Creatină Monohidrat ultra-pură (Creapure®), Vitamina C (ca acid ascorbic), Amestec electrolitic (Clorură de sodiu, sulfat de potasiu, Difosfat de calciu și Oxid de magneziu), Agent instant (Lecitină din soia), Coloranți (Roșu de coșenilă [doar la varianta cu căpșuni]), Îndulcitor (Sucraloză).

Informații nutriționale

Fiecare porție de 90 g oferă, în medie:
Calorii: 275,9K cal
Proteine (ca atare): 24,3 g
Carbohidrați: 50,2 g
Grăsimi: 0,3 g

Ingrediente active pentru porția de 90 g:
Amidon de porumb ceros: 50 g
Izolat de proteine din zer: 27 g
Leucină: 5,5 g
Glutamină: 4,5 g
Creapure®: 3 g
Vitamina C: 550 mg
Electroliți: 360 mg

Conținutul nutrițional poate varia ușor între arome.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Recovery XS (RTS- Mostră)

Selectează imaginea

Recovery XS (RTS- Mostră)