Prezentare produs

Ce sunt batoanele Recovery XS?

Recovery XS este o formulă unică ce conține o serie de ingrediente care ajută la optimizarea recuperării musculare. Toate aceste ingrediente cheie au fost adăugate într-un baton proteic delicios, pentru a-ți oferi un supliment convenabil și eficient pentru recuperare.

Beneficiile oferite de batoanele Recovery XS

Fiecare baton de 70 g oferă până la 17 g de proteine premium, cu doar 39 g de carbohidrați proveniți din ovăz măcinat. Conținutul ridicat de proteine va contribui la creșterea și menținerea masei musculare. Adaosul de 3 g de creatină monohidrat (Creapure®) îmbunătățește performanțele fizice în contextul unor sesiuni succesive scurte de antrenament de mare intensitate. Acest baton combină, de asemenea, Aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA), Vitamina C și 3 g de L-Glutamină.

Cine poate folosi batoanele Recovery XS?

Batoanele Recovery XS sunt o gustare excelentă, care poate fi consumată post-antrenament, pentru a ajuta la optimizarea recuperării musculare. Acestea sunt ideale pentru orice tip de sport, atleți și amatori de sală dar și de către cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine, cu adaosul de creatină monohidrat.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Baton cu conținut ridicat de proteine și carbohidrați
  • Adaos de BCAA, Vitamina C, L-Glutamină și Creatină monohidrat (Creapure®)
  • Contribuie la creșterea și menținerea masei musculare

Utilizare recomandată

Recomandăm consumarea unui baton Recovery XS imediat (>1 oră) după antrenament.

Ingrediente

Fulgi de grâu (Făină de grâu, Făină de orez, Zahăr, Pudră din zer (Lapte), Sare, Ulei din semințe de rapiță, Emulsificator: Lecitină de soia), Amestec din ovăz (Ovăz mălțuit [conține Extract din malț de orz, Ulei de palmier], Fulgi de ovăz), Glazură din iaurt (14%) (Îndulcitor: Maltitol; Grăsime vegetală nehidrogenată (Ulei de palmier Kernel, Ulei de palmier, Ulei de Shea), Pudră dulce din zer (Lapte), Pudră de iaurt (Lapte), Emulsificator: Lecitină de soia; Acid citric), Îndulcitor (Maltitol, Sucraloză), Umectant (Glicerină), Izolat proteic din zer (Lapte), L-Glutamină, Aminoacizi cu catenă ramificată (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină, Emulsificator (Lecitină de soia), Creatină Monohidrat, Caise confiate (Caise confiate, Făină de orez, Sulfiți), Arome, Acid ascorbic, Ulei din semințe de rapiță, Regulator de aciditate (Acid citric), Antioxidant (Amestec de tocoferoli).

Informații nutriționale

Per baton (70 g):
Energie: 1070 KJ
Energie: 256 kcal
Grăsimi: 6,5 g
Dintre care saturate: 3,8 g
Carbohidrați: 39.0 g
Dintre care zaharuri: 2,3 g
Fibre: 1,5 g
Proteine: 17.0 g
Sare: 0,04 g

Creatină monohidrat (Creapure®): 3 g
L-Glutamină: 3 g
BCAA: 3 g
Vitamina C: 553.0 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Recovery XS Bar

Selectează imaginea

Recovery XS Bar