• Vegetarian

    Vegetarian

Recovery Evo

Recuperare completă

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 04/12/2016 sau pana la epuizarea stocului. Reducere maxima per comanda - 500RON

Cumpără Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

MP MAX® Recovery Evo este un supliment revoluţionar pentru refacere care beneficiază de cele mai recente cercetări în domeniu pentru a oferi corpului tău nutrienţii esenţiali necesari pentru o recuperare eficientă. Combinaţia unică de ingrediente este concepută să iniţieze şi să grăbească procesul de recuperare, ceea ce face ca acest produs să fie indispensabil în rutina oricărui atlet.

După un antrenament, corpul tine să intre în starea catabolică - glicogenul se epuizează, în timp ce nivelurile crescute de cortizol încep să distrugă ţesuturile. Pentru a inversa această stare şi pentru a îmbunătăţi procesul de recuperare, depozitele de glicogen trebuie refăcute cât mai curând posibil.

S-a arătat că această combinaţie între proteine şi carbohidraţi, stimulează aportul de glucoză în celule, ceea ce rezultă în mărirea rapidă a depozitelor de glicogen în comparaţie cu ceea ce se întamplă atunci când carbohidraţii şi proteinele nu sunt combinate. Cercetările arată că o rată de 2:1 (carbohidraţi:proteine) poate îmbunătăţi procesul de recuperare mult mai bine decât orice altă combinaţie de ingrediente. MP MAX® Recovery Evo este plin de ingrediente care se asimilează rapid, inclusiv Izolat hidrolizat de proteine din zer şi Maltodextrină, asigurând nutrienţii vitali pentru muşchi cat mai repede posibil. Aminoacizii legaţi cu peptide pot să amplifice absorbţia şi să atragă nutrienţii în procesul de refacere a ţesuturilor.

MP MAX® Recovery Evo conţine o servire de aminoacizi cu lanţuri ramificate (Leucină, Izoleucină şi Valină), care sunt cruciale pentru construcţia şi refacerea ţesuturilor şi în acelaşi timp menţin nivelul de glicogen.

Vitamina C , puternic antioxidant, ajută în îndepărtarea toxinelor din corp datorită conţinutului de electrolit, ajutând în înlocuirea sărurilor vitale pierdute prin transpiraţie, astfel permiţând corpului să revină la starea normală de funcţionare. MP MAX® Recovery Evo ajută şi la refacerea metală prin conţinutul de DMAE şi Tirozină care elimină stresul asociat antrenamentelor.

MP MAX® Recovery Evo asigură cantitatea optimă de nutrienţi perfect echilibraţi, astfel încât fiecare efort depus în antrenament să se reflecte în câştig fizic.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Grăbeşte procesul de recuperare
  • Conceput ştiinţific pentru a facilita creşterea
  • Înlocuieşte nutrienţii vitali pierduţi în timpul antrenamentelor intense

Utilizare recomandată

Adăugaţi 2 cupe (aproximativ 80 g) şi amestecaţi cu aproximativ 400 ml de apă sau lapte degresat (pentru a obţine un amestec mai gros, folosiţi mai puţin lichid, pentru un amestec mai subţire, folosiţi mai mult lichid). Pentru rezultate optime adăugaţi mai întâi lichidul şi apoi pudra în blender şi amestecaţi. Consumaţi imediat după preparare. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, recomandăm consumul imediat după antrenament.

Ingrediente

Dextroză Monohidrat, Mix de Proteine (Izolat* Hidrolizat de proteine din zer , Izolat* de proteine din zer, Emulsificator: Lecitină din soia), Maltodextrină, Glutamină Peptidică(din grâu), Arome, Regulator de aciditate (Acid Malic - doar variantele cu aromă de căpşune şi mere), Acid Citric (doar varianta cu aromă de coacăze negre), aminoacizi cu lanţ ramificat (Leucină, Valină, Izoleucină), Emulsificator (Lecitină din soia), Fosfat de potasiu, Colorant (Sfeclă roşie), Agenţi de îngroşare (Gumă Guar, Gumă Xanthan), N-Acetil-L-Tirozină, Fosfat de Tri-Calciu, Bitatrat de Dimetilaminoetanol, Antioxidant (Acid Ascorbic), Oxid de Magneziu.*Din lapte

Informații nutriționale

Pentru 80 g:
Valoare energetică: 1234 KJ
Calorii: 295 kcal
Proteine: 23,0 g
Carbohidraţi: 49,0 g
din care zaharuri 40,9 g
Grăsimi: 0,7 g
din care saturate 0,2 g
Fibre dietetice: 0,2 g
Sodiu: 0,16 g

Aigură şi:
L-Leucină: 3 g*
Glutamină Peptidică: 3 g
L-Izoleucină: 1,5 g*
L-Valină: 1,3 g*
Potasiu: 300 mg
N-Acetil-Tirozină: 200 mg
Fosfor: 190 mg
Calciu: 176 mg
DMAE: 100 mg
Vitamina C: 80 mg
Magneziu: 58 mg
*Total aminoacizi cu lanţuri ramificate: 6 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Recovery Evo

Selectează imaginea

Recovery Evo