• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

RE:CHARGE

Formulă după antrenamentele de anduranţă

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

131.73RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

RE:CHARGE este parte din Myprotein Nutrient Timing Programme care este destinat sa vă satisfacă necesitatea specifică corpului dumneavoastra, cerințele nutriţionale, înainte, după sau în timpul antrenamentului sau competiţiei.

RE:CHARGE este o formulă unică ce combină carbohidrații, proteinele și electroliții ca să încurajeze hidratarea și alimentarea cu calorii în timpul activităților fizice. Luat imediat după antrenamente sau competitii, RE:CHARGE vă ajută să vă aduceți corpul într-o poziție de recuperare, pregătindu-se astfel pentru următorul test.

Amestecul unic de carbohidrați a fost creat pentru a vă reaproviziona cu glicogenul care a fost consumat în timpul antrenamentului. Glicogenul este folosit ca o sursă de calorii de către corp, de aceea consumul de carbohidrați este cea mai bună metodă de a reaproviziona depozitele de glicogen în timpul perioadelor de recuperare.

În sprijinul conținutului de carbohidrați avem și un amestec de proteine premium, care vă vor ajuta corpul să se refacă, după antrenament. Proteinele din muşchi sunt de cele mai multe ori descompuse ca surse de calorii, de aceea este neapărat nevoie ca suficiente cantități să fie reintroduse în muşchi imediat după antrenamente.

De asemenea, am inclus și electroliți pentru a vă reaproviziona sărurile pierdute prin transpirație, Vitamina C pentru a înlătura toxinele produse în timpul activităților fizice, și creatină pentru a vă reaproviziona vitalele depozite de ATP.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Formulă de recuperare creată ştiințific
  • Reface depozitele de glicogen și promovează repararea celulelor musculare
  • Amestec optim de carbohidrați și proteine
  • Conține Vitargo Pure® şi Pepto Pro®

Utilizare recomandată

Adăugați 400-500 ml apă în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugați 1 cupă mare şi jumatate MP (50 g), agitaţi şi consumaţi. Vă recomandăm să consumați amestecul imediat după antrenament.

1 x cupă plastic MP (mare) cuprinde 35 g.

Ingrediente

RE:CHARGE Amestec carbohidrați (Maltodextrină, Dextroză, Amilopectină din amidon de orz [Vitargo Pure®], Fructoză), RE:CHARGE Amestec proteic (Izolat de proteine din zer, Concetrat de proteine din zer, Cazeină hidrolizată [PeptoPro®]), Creatină Monohidrat, Aroma, Vitamina C, Amestec Electroliți (Clorură de sodiu, Sulfat de potasiu, Calciu Di fosfat, Oxid de magneziu), Emulsificator (Lecitină din soia), Îndulcitor (Sucraloză), Colorant (Caroten).

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 50 g:
Valoare energetică (kJ): 823
Calorii (kcal): 196
Proteine (g): 8,9
Carbohidraţi (g): 27,7
Grăsimi (g): 0,0

Fiecare servire de 50 g conţine:
Creatină Monohidrat (g): 5
Vitamina C (mg): 500
Electroliți (mg): 500

Cantitate pe servire de 100 g:
Valoare energetică (kJ): 1646
Calorii (kcal): 392
Proteine (g): 17,8
Carbohidrați (g): 55,4
Grăsimi (g): 0,0

Fiecare servire de 100 g conţine:
Creatină Monohidrat (g): 10
Vitamina C (mg): 1000
Electroliți (mg): 1000

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

RE:CHARGE

Selectează imaginea

RE:CHARGE