• Gluten Free

    Gluten Free

Pulse V4 (Mostră)

Formulă intensă pre-antrenament

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

5.67RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Pulse® V4 este cea mai puternică formulă pre-antrenament pe care o avem la momentul actual, care combină unele dintre cele mai documentate suplimente pentru creșterea performanței disponibile. Este formulat pentru a crește aportul de energie, pompare și concentrare mentală și vă ajută să obțineți antrenamentul cel mai intens și eficient posibil.

Fiecare servire de 17 g de Pulse® V4 oferă 9,2 g din amestecul nostru exclusiv "Perform and Pump", combinând Creapure®, AAKG, Beta Alanină și Malat de Citrulină pentru a vă oferi o vascularizare musculară prelungită și de neegalat.

AAKG ajută la promovarea producției de ON provocând vascularizare, crescând livrarea de substanțe nutritive vitale la mușchii care lucrează atunci cand au nevoie cel mai mult. Creapure® creatină monohidrat marește rezervele de ATP ale mușchilor, o sursă explozivă de energie permițându-vă să lucrați mai bine pentru mai mult timp. Beta Alanina și Malatul de Citrulină lucrează sinergic pentru a amortiza toxinele, precum acidul lactic, întârziind astfel apariția oboselii, permițându-vă să stoarceți acele repetări suplimentare cruciale

Fiecare servire de Pulse® V4 mai conține de asemenea și unicul "Focus and Energise Matrix" combinând Tirozină, Taurina, Guarana și Cofeină pentru a produce concentrare susținută și calorii extreme, permițând un antrenament mai intens și realizări mai rapide. Acest amestec unic poate crește energia și spori vigilența mentală, întrucât Tirozina adăugată crește productia de neurotransmițători cheie pentru focus și concentrare.

Pulse®V4 este formula ideală pentru orice sportiv care își dorește să-și stimuleze antrenamentele și să își ducă performanța la următorul nivel

Știați că puteți cumpăra o mostră din acest produs? Dacă doriți să încercați înainte de a cumpăra click aici.

Atenție: Nu se recomandă utilizarea oricărui alt produs care conține cafeină sau creatină in același timp cu Pulse® V4. Înainte de a consuma Pulse® V4, cereți sfatul doctorului dumneavoastră dacă nu vă cunoașteți starea de sănătate actuală sau dacă aveți orice problemă de sănătate pre-existentă inclusiv: hipertensiune sau hipotensiune arterială, aritmie cardiacă, atac cerebral; boli ale ficatului, inimii sau tiroidei; anxietate, depresie, tulburări convulsive, boli psihice, diabet, anemie pernicioasă, dificultăți la urinare datorate măririi prostatei, sau dacă luați un inhibitor MAO sau orice alt medicament. NU folosiți dacă sunteți însărcinată, dacă alăptați, dacă sunteți predispus la deshidratare, sau expus căldurii excesive. Reduceți sau opriți administrarea dacă apar insomnie, tremor, amețeli, stare de nervozitate, dureri de cap sau palpitații. Pulse®V4 este destinat numai pentru a fi consumat de către adulți sănătoși cu vârsta cuprinsă între 18-50 de ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și animalelor de companie. Pulse® V4trebuie păstrat într-un recipient etanș.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Focus și vigilență mentală crescute
  • Vascularizare musculară excelentă
  • Niveluri de calorii îmbunătățite și antrenare

Utilizare recomandată

Pentru a vă determina toleranța la Pulse® V4, vă recomandăm să urmaţi instrucțiunile indicate la "Utilizator intermediar". După ce toleranța personală a fost evaluată, poate veți dori să treceți la instrucțiunile "Utilizator Experimentat".

NU depășiți o porție în 24 ore și luaţi doar în zilele cu antrenamente.

Utilizator Intermediar : Adăugați 8,5 grame (aproximativ 3 nivele de cupă MP mică) la 100 - 150 ml de apă și, pentru rezultate optime, consumați cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament.

Utilizator experimentat: Adăugați 17 grame (aproximativ 6 nivele de cupă MP mică) la 200 - 300 ml apă și, pentru rezultate optime, consumați cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 2,9 g.

Ingrediente

Creatină monohidrat (Creapure®), Arginină Alfa Ketoglutarat (AAKG), L Tirozină, Dextroză, Beta Alanină, Malat de Citrulină, Acid citric, Coloranți (Sfeclă roșie [doar pentru varianta Explozie de fructe de pădure], Antocianină [doar pentru varianta Explozie de fructe de pădure], Caroten [doar pentru varianta Furtună tropicală]), Arome, Taurină, Extract de Guarana, Cafeine, îndulcitor (Sucraloză®).

Informații nutriționale

Conţinut per 17 g:
Valoare energetică (kJ): 33
Calorii (Kcal): 8
Proteine (ca atare): 0,0 g
Carbohidrați: 2,0 g
Grăsimi: 0,0 g
Ingrediente active pentru o porție de 17 g:
Amestecul Perform and Pump (Creapure, AAKG, Beta Alanină, Taurină, Malat de Citrulină) 9,2 g
Focus and Energise Matrix (L Tirozină, Taurină, Extract de guarana, Cafeină) 3,8 g

O porție de 17 g de Pulse® conține aproximativ 168,4 mg de cafeină.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pulse V4 (Mostră)

Selectează imaginea

Pulse V4 (Mostră)