38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON expiră în...
0 0 : 0 0 : 0 0 : ore 0 0 : minute 0 0 secunde

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Metil Sulfonil Metan 100%

Un compus al sulfului prezent în mod natural în articulații

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Metil Sulfonil Metan 100%

Un compus al sulfului prezent în mod natural în articulații

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.25 / 5 (4 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Eficent

Eficient. Se dizolva usor.Eficient pentru articulatii si reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele de sange. Multi nu stiu despre acest efect al sulfului organic.

A fost util?

bun pt ce te astepti sa faca

Gustul este slab, dar se poate bea, fiind o cantitate mica care se foloseste ( se poate folosi in shake ca sa mascheze gustul ) este foarte ieftin, nu am de ce sa nu recomand
Merge bine cu:
glucosamina, condroitina, ulei de peste

A fost util?

Zbarrrr...

Am cumparat aceasta pudra, ca mai toate produsele ce imi starnesc atentia pe acest site, din cauza faptului ca este cam singurel in ambalaj. Cu durere de articulatii, va zic, ca nu mere. In fapt, nici un produs de gen nu merge. Eu ar trebui sa stiu..consum cu paletu'. SUNT, au fost si vor fi elemente sociale ce se vor freca pe burta spunand opusul. In cazul in care sunt de buna credinta, ei nu citesc ingredientele. Cele ce "merg" au analgezice. Eu urmaresc regenerare. Pana acum.. Am gasit un singur produs, un injectabil, ca functioneaza foarte bine, ieftin, si non-invaziv. O risipa de bani, zic eu, dar..daca ma razgandesc, va anunt.
Merge bine cu:
Piciorul de lemn al lui BarbaNeagra

A fost util?

Foarte buna

Aceasta pudra MSM este formidabila. Ma chinuie de cateva luni o tendinita, cand la maini, cand la picioare, cand la toate odata. Intr-o criza, am ajuns si la spital, mi-au facut injectie cu ketonal si degeaba. Mi-au dat si reteta de antiinflamatoare, am luat, tot degeaba. Am mai incercat capsule de MSM de la 2 producatori, fara efect, chiar si cand desfaceam capsula si luam doar continutul. Nu numai ca nu aveau efect, dar nici nu se dizolvau in apa. Am comandat si pudra asta impreuna cu vitamina C si peptide de colagen, mi-am facut cate 1 pahar de 200 ml pe zi de amestec cu aceste 3 ingrediente, si am simtit o ameliorare inca din prima zi. Azi e a 3a zi si parca sunt alt om. Se pare ca de data asta am nimerit 'the real deal' :)

A fost util?