• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

PeptoPro

Caseina hidrolizata

Aromă
Pachet
Cantitate

Timp de 24h Myprotein iti ofera pana la 80% REDUCERE LA TOATA GAMA FARA COD!

Comanda ACUM! Timp de 24h Myprotein iti ofera pana la 80% REDUCERE LA TOATA GAMA FARA COD!

Oferta include TOATE produsele din gama Myprotein!

Nu rata ocazia - comanda acum!

Cumpara Acum

Preț vechi: 169.00 lei

Preț nou 144.00 lei

Economisești: 25.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Suntem furnizori direcţi exclusivi PeptoPro® în mediul online în Marea Britanie

PeptoPro®.

 

PeptoPro® este o proteină pre-digerată complet solubilă în apă şi conţine şi 60% di şi tri-peptide hipoalergenice unice. Aceste peptide sunt absorbite mult mai rapid decât orice altă proteină intactă sau chiar aminoacizi singuri . Producţia instant de "astfel de cărămizi" pentru ţesuturi demarează faza de construcţie, rezultând într-o foarte rapidă recuperare şi creştere rapidă .

O multitudine de dovezi provenite de la clienţi satisfăcuţi demonstrează efectele clare şi ample, notabile ale PeptoPro®: Reducerea durerii şi a oboselii, recuperarea rapidă, rezistenţă sporită şi de asemenea, muschi pompaţi în timpul şi după antrenamente.

Beneficiile PeptoPro® nu au trecut neobservate de elita sportivă; este folosit în multe sporturi de top, de către atleţi profesionişti şi de către sportivi amatori şi este considerat un produs revoluţionar.

PeptoPro® aceste afirmaţii sunt susţinute de numeroase studii ştiinţifice şi pe oameni. S-a dovedit că măreşte rezistenţa, accelerează procesul de recuperare şi amplifică procesul de sinteză al proteinelor în timpul şi după antrenamente.

PeptoPro® are un grad de hidrolizare de 20%.

Furnizează instant aminoacizi pentru demararea fazei de construcţie
După exerciţiu există o oportunitate de scurtă durată când celulele muşchilor rămân deschise pentru a permite pătrunderea nutrienţilor. PeptoPro® furnizează aminoacizi mai rapid decât orice altă sursă de proteine, demarează faza de construcţie astfel încât să obţii beneficiul maxim din fiecare antrenament.

Deoarece PeptoPro® este compus din cazeină, conţine toţi aminoacizii într-o proporţie optimă pentru sănătatea şi performanţa umană. Cazeina este de asemenea una dintre cele mai pure surse de proteine disponibile, motiv pentru care PeptoPro® nu conţine grăsimi şi lactoză.

Măreşte nivelul de zahăr în sânge:
PeptoPro® măreşte semnificativ nivelurile de glicogen, rezultând într-o mai bună utilizare a glucozei şi a aminoacizilor de către celule. De fapt, furnizarea simultană de aminoacizi asigură fundaţia perfectă pentru recuperarea după exerciţii şi creşterea masei musculare.

Puteţi citi mai multe pe pagina noastră oficială: www.peptopro.com

Profilul aminoacizilor poate fi găsit în josul pagini la 'Certificate'.

Beneficii cheie

  • Aport instant de aminoacizi pentru muşchi
  • Creşte sinteza proteinelor în muşchi proteinelor în muşchi înainte şi după exerciţii (dovedit prin studii asupra oamenilor)
  • Măreşte rezistenţa şi accelerează recuperarea prin protejarea muşchilor în timpul antrenamentelor
  • Demarează rapid faza de creştere

Utilizare recomandată

După antrenamente:
Adăugaţi 300-400 ml de apă sau suc de fructe în blender (cu cât lichidul este mai puţin cu atât amestecul va fi mai gros. Apoi adăugaţi jumătate dintr-o cupă mare MP (15-20 g), amestecaţi şi consumaţi.

În timpul antrenamentelor:
Adăugaţi 250-350 ml de apă sau suc în blender (amestecul va fi mai gros dacă adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugaţi mai puţin dintr-o cupă mare MO (10-15g), agitaţi şi consumaţi.

1 x cupă de plastic MP (mare) cuprinde 30 g (cupa nu este inclusă).

Ingrediente

PeptoProşi reg;* (Hidrolizat de cazeină), Acid Citric (doar pentru aroma de fructe de pădure), Coloranţi (roşu de sfeclă [doar pentru aromă de fructe de pădure], Antocianin [doar pentru aromă de fructe de pădure]), Arome (doar pentru opţiunile aromate), Îndulcitor (Sucraloza şi reg; [doar pentru variantele aromate]). *Din lapte

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 20 g:
Valoare energetică: 73,0 Kcal
Valoare energetică: 305 KJ
Proteine (ca atare): 17,0 g
Carbohidraţi: 0,0 g
Grăsimi: 0,3 g

Valoarea nutriţională poate varia uşor în funcţie de arome.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.00

5.0

(1 Recenzii)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Un produs revolutionar

General:

5

Eficacitate:

5

Lasand la o parte gustul care este cam rau (cel putin pentru varianta "unflavoured"), acest produs este intradevar revolutionar. Face exact ceea ce zice! Ca sa fie mai usor de baut, amestecati-l cu ceva cacao sau un alt supliment cu gust bun.

19 November 2014 de

PeptoPro

Selectează imaginea

PeptoPro