Nitro Extreme

Generația următoare de amplificatori de pompare

Aromă
Pachet
Cantitate

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 145.00 lei

Preț nou 102.00 lei

Economisești: 43.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Nitro Extreme este cel mai complet și determinat științific produs ON apărut pe lovit piața nutriției sportive. Amestecul puternic de ingrediente ajută fluxul sangvin să ajungă la mușchii care lucrează - alimentându-vă pe parcursul antrenamentului şi maximizând pomparea.

Ca un puternic amplificator ON, Nitro Extreme este singurul produs pre-antrenament care conține "Nitro Pump Blend", compus din Nitrat de L Arginină, Malat de Citrulină, L Norvalină și CFM Nitro® în cele mai eficiente și sinergice proporţii. Producția ON este limitată în interiorul corpului de enzime NOS (NO Synthase), însă Nitro Extreme a fost conceput pentru a regla activitatea NOS și a crește nivelurile ON.

Nitratul de L Arginină este o fuziune de L-arginină și acid azotic, care poate crește valoarea și durata producției de ON. Producția crescută de ON provoacă vasodilatație, permițând creșterea fluxului de sânge și livrarea de substanţe nutritive vitale muşchilor cu care se lucrează.

L Norvalina este un aminoacid care poate inhiba defalcarea de arginină, sporind astfel conversia sa în ON, favorizând fluxul de sânge și vasodilatația.

CFM Nitro® este un derivat din zer activator NOS care s-a demonstrat că îmbunătățește în mod eficient activitatea NO cu peste 900%!

Malatul de Citrulină funcționează sinergic cu arginina și chiar și în doze mici a fost demonstrată creșterea producției ON, eliberarea de compuşi de creștere și sinteza ATP.

În cele din urmă, am inclus și "Extreme Energy Blend" un amestec de Extract de sâmburi de strugure și Extract din scoarță de pin, conceput pentru a curăța radicalii liberi și pentru a spori transportul de oxigen către mușchii care lucrează. Aceste două ingrediente puternice pot spori, de asemenea, recuperarea prin reducerea efectelor induse de produse secundare ale antrenamentelor, cum ar fi acidul lactic.

Nitro Extreme se adresează atletului serios care caută sa-și ducă antrenamentul dincolo de limite.

Beneficii cheie

  • Crește producția și activitatea ON (oxid de azot)
  • Favorizează vascularea și fluxul sangvin
  • Pompare îmbunătățită

Utilizare recomandată

Recomandăm consumul a 4 capsule, pe stomacul gol, cu 60-90 minute înainte de antrenamente sau exerciții. Doza poate fi crescută până la 6 capsule în funcţie de gradul de toleranță. Citiţi instrucțiunile de utilizare. Depozitați într-un loc răcoros, nu lăsați la îndemâna copiilor.

Cantitate per servire: 4 capsule.

Serviri pentru un recipient: 30

Ingrediente

Nitrat de L Arginină, Capsule moi (Gelatină), Malat de Citrulină, Agent de încărcare (Celuloză microcristalină), L Norvalină, Agenți anti-coaagulare (Stearat de magneziu, Dioxid de siliciu), Izolat de proteine din zer parţial hidrolizat*, Extract din scorță de pin, Extract din sâmburi de strugure (50:1). *Din lapte

Fără coloranţi artificiali şi conservanţi, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare (clorură de sodiu) sau zahăr. Fără organisme modificate genetic. Conține un produs derivat din lapte.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 4 tablete:
Mix pentru pompare Nitro (Nitraţi de L Arginină,Malat de Citrulină , L Norvalină, CFM Nitro®): 1875 mg
Extreme Calorii Blend (Extract de Scoarţă de Pin, Extract de Seminţe de Struguri): 150 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Nitro Extreme

Selectează imaginea

Nitro Extreme