• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

IP6 Pudră

Pana la 75% reducere la toata gama! Oferta fara cod, preturile reduse sunt deja expuse!

Vanzarea de vara a inceput! Grabeste-te ca sa poti achizitiona produsele tale favorite cat le mai avem pe stoc. Toata gama este redusa cu pana la 75% asa ca nu are rost sa citesti acest email, intra acum pe site!

Oferta valabila pana pe 25.07.2016 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

IP6 sau Inozitol Hexafosfat este cunoscut şi sub denumirea de Acid Fitic şi este considerat unul dintre cele mai eficiente produse naturale în menţinerea sănătăţii celulelor în întregul corp. S-a demonstrat că IP6 ajută în tratamentul pietrelor la rinichi şi al altor condiţii asociate.

IP6 este un extract natural care se găseşte în fasole şi alte alimente bogate în fibre precum orezul brun şi tărâţele de grâu. Când este ingerat se transformă în compuşi chimici necesari celulelor responsabile cu metabolismul calciului şi cu menţinerea sănătăţii funcţionării celulelor.

Este un antioxidant foarte eficient, şi este folositor ca atare în protejarea celulelor împotriva efectelor îmbătrânirii cauzate de moleculele de oxigen cu radicali liberi.

Inozitol are şi rolul de a ajuta celulele în metabolizarea calciului şi, datorită conţinutului ridicat de fosfaţi, când este combinat cu o dietă sănătoasă care să includă şi produse lactate, ajută la întărirea oaselor şi compensează efectele afecţiunilor osoase, cum este ostoporoza.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Pentru funcţionarea sănătoasă a celulelor
 • Efect antioxidant puternic
 • Pentru sănătatea oaselor

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, recomandăm consumul a 1 g, o dată sau de două ori pe zi.

Adăugaţi puţin mai mult de o jumătate de cupă mică MP (1 g) cantităţii preferate de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat. IP6 este un chelator de minerale eficient şi de aceea trebuie luat doar pe stomacul gol.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 1,9 g (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Acest produs conţine 100% IP6 pudră.

Informații nutriționale

100% IP6.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

IP6 Pudră

Selectează imaginea

IP6 Pudră