55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Băuturi proteice

10 rezultate

Cauți proteine pentru a le lua cu tine, oriunde ai fi? Băuturile pe bază de proteine oferă cea mai reconfortantă metodă de a obține proteine fără prea mult deranj, indiferent unde te-ai afla. În plus, toate sunt shake-uri de proteine gata de băut, ceea ce înseamnă că nici măcar nu trebuie să adaugi apă sau lapte - soluția supremă pentru confort.

Selecția noastră de băuturi revigorante este o modalitate super-convenabilă de a obține substanțele nutritive de care ai nevoie, indiferent dacă este vorba de o refacere post-antrenament sau de un plus de energie pre-antrenament. Consultă mai jos gama noastră completă.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt băuturile proteice?

Băuturile proteice sunt o modalitate foarte convenabilă de a obține mai multe proteine în dieta de zi cu zi. De la băuturi fierbinți indulgențe bogate în proteine la ape proteice simple și răcoritoare, gata de băut, avem ceva pentru toată lumea.


Când să luați băuturi proteice?

Băuturile proteice sunt perfecte în orice moment al zilei, oferind acel aport de proteine atunci când aveți cea mai mare nevoie. Apa noastră proteică este o modalitate excelentă de a vă reîmprospăta după o sesiune intensă, ajutându-vă să vă atingeți cerințele zilnice, menținându-vă în același timp hidratarea.


Câte băuturi proteice ar trebui să aveți pe zi?

Acest lucru depinde de necesitățile dietei și de obiectivele dietetice, dar vă sfătuim să vă păstrați cel puțin un post antrenament pentru a obține cele mai bune rezultate din antrenament și pentru a optimiza recuperarea.


Sunt băuturile proteice bune pentru tine?

Cât de "bun" este ceva depinde de modul în care se potrivește în dieta ta și de cum arată restul dietei tale. Băuturile proteice pot fi o modalitate foarte bună de a crește nivelul de proteine din alimentație, ceea ce în sine poate avea o mulțime de beneficii, dar dacă luați prea multe poate însemna că pierdeți alți nutrienți din dieta dumneavoastră.


Sunt băuturile proteice care îngrașă?

Dacă te duc într-un surplus caloric, atunci da, ar putea fi. Cu toate acestea, proteinele sunt renumite pentru eficiența lor în îmbunătățirea compoziției corporale și a eforturilor de gestionare a greutății, așa că este probabil să fie mai degrabă un ajutor decât un obstacol.


Ce băuturi proteice sunt bune pentru pierderea în greutate?

Toate băuturile noastre proteice pot fi opțiuni viabile pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate, depinde dacă vă ajută să atingeți deficitul caloric pe care îl urmăriți. Toate băuturile noastre sunt relativ sărace în calorii și bogate în proteine, așa că s-ar potrivi de minune pentru orice dietă.


Ce băuturi proteice sunt fără lactoză?

Apa noastră proteică este excelentă pentru cei care au intoleranță la lactoză, deoarece este făcută cu izolat de zer - forma fără lactoză a proteinei din zer.


Ce băuturi proteice sunt keto-friendly?

Apa noastră proteică și shake-ul proteic zero ar fi ambele opțiuni foarte bune pentru keto-friendly.