• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Whey Protein Plus

Proteină din zer cu adaos de vitamine, minerale si enzime digestive

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Ce este Impact Whey Protein Plus?

Impact Whey Protein Plus este un concentrat avansat de proteine din zer care conține o vitamină unică, minerale și un amestec de enzime digestive.

Beneficiile Impact Whey Protein Plus

Cu un conținut de proteine de 80% și un profil de aminoacizi fantastic bogat în BCAA, Impact Whey Protein Plus este suplimentul ideal pentru oricine caută să dezvolte țesut slab și să încurajeze recuperarea de după antrenament. Luat ca parte a unui regim alimentar și antrenament zilnic sănătos, Impact Whey Protein Plus este o modalitate foarte bună de a adăuga proteine de calitate la dieta dumneavoastră de zi cu zi.

Adăugarea amestecului nostru unic de vitamine și minerale vă furnizează 14 nutrienți esențiali care să vă ajute să realizați aportul zilnic recomandat. Vitaminele și mineralele joacă un rol crucial în menținerea sănătății normale și a reacției imunitare, în timp ce vitamine specifice, cum ar fi vitamina C și E oferă protecție antioxidantă puternică împotriva deteriorării musculare cauzate de produse secundare ale efortului fizic intens, cum ar fi acidul lactic.

Impact Whey Protein Plus conține, de asemenea, un amestec extrem de popular de enzime digestive numit DigeZyme ®. DigeZyme® pot ajuta corpul să absoarbă nutrienți din alimentele ingerate, ceea ce înseamnă că obții mai mult de la sursa bogată de proteine furnizate de concentratul nostru premium de proteine din zer.

Pentru cine este Impact Whey Protein Plus potrivit?

Impact Whey Protein Plus este o opțiune excelentă pentru oricine caută un shake avansat bogat în proteine. Suplimentar DigeZyme ® inclus în formulă îl face de asemenea, alegerea perfectă pentru cei cu probleme digestive.

Când ar trebui să iau Impact Whey Protein Plus?

Vă sugerăm să utilizați Impact Whey Protein Plus imediat după un antrenament sau în orice alt moment al zilei în care s-ar putea să aveți nevoie de un plus de proteine.

Beneficii cheie

  • Peste 80% proteine per porție
  • Un amestec de vitamine și minerale adăugat
  • Profil aminoacid excelent, bogat in BCAAuri
  • Conține, de asemenea, DigeZyme® enzime digestive

Utilizare recomandată

Adăugați 150-250 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugați 1 cupă MP mare (25 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiți de 2-3 ori pe zi sau după necesităţi.

1 x cupă MP de plastic (mare) cuprinde 25 g. (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Concentrat de proteine din zer nedenaturat*, Pudră de cacao (doar la varianta cu ciocolată), Arome (doar la variantele cu arome), Vitamine și Amestec de minerale (Oxid de magneziu, Vitamina C, Fumarat feros, Vitamina E, Nicotinamidă BP, Vitamina A Acetat, Oxid de zinc, Clorhidrat de piridoxină, Vitamina D3, Clorhidrat tiamină, Riboflavină, Vitamina B12, Acid folic, Iodură de potasiu), Emulsificator (Lecitină din soia), Digezyme® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactozidaze, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză® [doar la variantele cu arome]), Colorant (Sfeclă roșie [doar la varianta cu aromă de căpșuni]). *Din lapte

Informații nutriționale

Per 25 g:
Calorii: 97,1 Kcal
Valoare energetică: 409,0 kJ
Proteine (raportat la substanța uscată): 20,3 g
Proteine (ca atare): 19,4 g
Grăsimi: 1,67 g
Carbohidraţi: 1,48 g

Fiecare porție de 25 g conține de asemenea:

Magneziu: 189,3 mg (50% DZR)
Vitamina C: 40,4 mg (50% DZR)
Fier: 7,1 mg (50% DZR)
Vitamina E: 6,1 mg (50% DZR)
Vitamina B3: 8,1 mg (50% DZR)
Vitamina A: 403,0 mcg (50% DZR)
Zinc: 5,0 mg (51% DZR)
Vitamina B6: 707,0 mcg (51% RDA)
Vitamina D3: 2,52 mcg (50% DZR)
Vitamina B1: 555,0 mcg (51% DZR)
Vitamina B2: 707,0 mcg (51% DZR)
Vitamina B12: 1,0 mcg (40% DZR)
Acid folic: 101,0 mcg (51% DZR)
Iod: 76,0 mcg (51% DZR)

Vă rugăm luați în considerare că informațiile nutriționale sunt pentru varianta fără arome. La alegerea unei variante cu aromă se va reduce conținutul de proteinecu aproximativ 3% pentru cele mai multe arome, totuși la versiunea cu ciocolată, datorită adăugării de cacao se va reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Whey Protein Plus

Selectează imaginea

Impact Whey Protein Plus