• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Milk Isolate

MPI

25% reducere la toata comanda | COD:25LATOT + Cheltuie 175RON si primeste Omega 3 GRATIS!

Care este obiectivul tau sportiv pe anul acesta? Slabire? Cresterea in masa musculara? Tonifiere? Indiferent de obiectivele tale, Myprotein are suplimentele si echipamentele potrivite pentru tine!

Doar azi poti beneficia de 25% reducere la toata comanda, dar primesti si un cadou esential pentru toate obiectivele din partea noastra:

Cheltuie 175RON si primeste o cutie de Omega 3!

Oferta valabila pana pe 22.01.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

114.54RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Fantasticul Impact Milk Isolate este un izolat de proteine din lapte uscat (MPI) creat din lapte proaspăt degresat ultra-filtrat. Această proteină avansată este o excelentă sursă de cazeină şi proteine din zer în aceeaşi proporţie ca în laptele natural, 80% şi, respectiv, 20%, devenind combinaţia perfectă de proteine cu eliberare lentă şi rapidă.

Datorită eliberării controlate de aminoacizi, izolatul de proteine din lapte este ideal pentru cei care doresc să evite catabolismul (distrugerea fibrelor musculare) ca rezultat al antrenamentelor intensive. Acest produs eliberează lent aminoacizi pentru a preveni catabolismul şi a îmbunătăţi procesul de recuperare. Acest lucru face din izolatul de proteine din lapte un produs excelent pentru cei care doresc să îşi hrănească muşchii cu proteine în perioadele când mâncatul nu este posibil, în timpul somnului sau între mese.

Această sursă de proteine are un nivel scăzut de lactoză la o servire (aproximativ 1,5%) cu un conţinut foarte mare de proteine - 90% (bază uscată) făcându-l un produs ideal pentru cei care doresc un aport mare de proteine cu minim decarbohidraţi. Izolatul de proteine din lapte are de asemenea un conţinut de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAA) mai bogat decât proteina din soia sau ou.

Impact Milk Isolate este o sursă bogată de calciu din lapte, nemodificat genetic, produs in UE.

Profilul deaminoacizi este descris în josul paginii la 'Certificate'.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Conţinut scăzut de lactoză, bogat în proteine
  • Combustibil pentru construcţia muşchilor
  • Gust neutru, uşor de amestecat

Utilizare recomandată

Adăugaţi 300-400 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros dacă adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugaţi 1 cupă mare MP (30 g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi chiar înainte de culcare pentru rezultate optime, dar se poate lua şi între mese, de 2 până la 3 ori pe zi după cum este necesar.

1 x cupă de plastic MP (mare) cuprinde 18 g. (cupa nu este inclusă)

Ingrediente

Izolat* de proteine din lapte , Cacao pudră (doar variantele cu aromă de ciocolată), Arome (doar variantele cu arome), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]), Coloranţi (Sfeclă roşie [doar variantele cu aromă de căpşuni]). *Din lapte

Informații nutriționale

Pentru 30g:
Calorii: 111,0Kcal
Calorii: 453,0kJ
Proteine (bază uscată): 27,0g
Proteine (ca atare): 25,7g
Carbohidraţi (Lactoză): 0,5g
Grăsimi: 0,5g
Calciu: 675,0mg

Vă rugăm luaţi în considerare că aceste valori nutriţionale sunt descrise pentru varianta fără arome. Dacă alegeţi o variantă cu arome, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 3% pentru majoritatea aromelor, iar pentru ciocolată, datorită adaosului de cacao, se va reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Milk Isolate

Selectează imaginea

Impact Milk Isolate