• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

246.33RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Impact Blend - Raspberry 2.25KG: A se consuma inainte de 01/05/2015

Impact Blend® este un amestec de Concentrat Proteic din Zer și Izolat Proteic din Zer, ambele procesate folosind procedeul de Filtrare în Curent Încrucișat (CFM) pentru a vă oferi Proteina din Zer (Whey Protein) de cea mai bună calitate disponibilă pe piață în acest moment.

Produsul nostru Impact Blend® are un conținut scăzut de grăsimi și nu conține zahăr (îndulcit cu îndulcitorul de cea mai bună calitate disponibil pe piață Sucraloză® care nu are nicio valoare calorică), având o valoare biologică excelentă (nivelul de utilitate al proteinei pentru organismul dvs.), niveluri extreme de ridicate de BCAA (Aminoacizi cu catenă ramificată), gust excelent, un amestec instant pentru amestecare ușoară și un factor extreme de important, preț direct de producător.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Arome cu gust excelent
  • Sursă de proteine premium
  • Conținut ridicat de aminoacizi
  • Amestecare instantanee și gust excelent

Utilizare recomandată

Adăugați 150-250 ml de apă sau lapte în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 1 lingură MP mare (25 g), agitați și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau după caz.

1 x lingură de plastic MP (mare) cântărește 25 g. (nu este inclusă)

Ingrediente

Impact Blend® (Whey Protein Concentrat* și Whey Protein Izolat*), Pudră de Cacao (doar arome de ciocolată), Arome (doar variante aromate), Acid Citric (doar aromă de zmeură), Emulsificator (Lecitină de Soia), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variante aromate]), Coloranți(Chinolină & Sunset Yellow [doar aromă de banane], Carmoisină [doar aromă de zmeură], Roșu Sfeclă [doar aromă de căpșuni]). *din Lapte.

Informații nutriționale

Per 25 g:
Energie: 98.0 cal
Proteine (așa cum este): 19,4 g
Grăsimi: 1,75 g
Carbohidrați: 1,5 g

Conținutul nutrițional poate varia ușor de la o aromă la alta.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Blend

Selectează imaginea

Impact Blend