• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend Deluxe

Premium High Protein Blend

Reducerea misterioasa a sosit si iti ofera intre 1% si 30% reducere la toata comanda! Tu ce reducere ai primit? COD:MISTERYRO

Reducerea misterioasa a sosit - aceasta iti ofera intre 1% si 30% reducere la toata comanda! Tu ce reducere ai primit?

Reducerea oferita de acest cod se schimba aleatoriu pe tot parcursul zilei asa ca daca ai primit o reducere buna, nu mai pierde timpul!

Oferta valabila pana pe 24.01.2016 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

199.35RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Impact Blend Deluxe este cel mai recent amestec de proteine de la Myprotein, conceput cu accent pe gust şi aromă. Fiecare aromă a fost special creată pentru a oferi o notă bogată şi un gust dulce, cu o consistenţă cremoasă şi umedă. Paleta de gusturi, riguros aleasă, fac din acest amestec de proteine cel aromat produs creat în prezent.

Amestecul de Concentrat de proteine din zer , Izolat de proteine din zer şi Concentrat de proteine din lapte asigură un profil nutriţional fantastic cu un conţinut excelent de aminoacizi . Bazat pe Concentratul de proteine din zer şi Izolatul de proteine din zer, acest amestec oferă o sursă de proteine cu acţiune rapidă, ideal pentru a fi folosit înainte, în timpul şi după antrenament. Conţinutul bogat de proteine este asigurat de cele mai bune surse disponibile de proteine susţinând creşterea musculară şi recuperarea . Aminoacizii vitali ajută in procesul de refacere după antrenamente intense şi asigură energia pe parcursul antrenamentului. Cocentratul de proteine din lapte amplifică conţinutul de aminoacizi şi asigură o rezervă de proteine cu eliberare lentă.

Indiferent dacă prioritatea ta este gustul sau funcţia, Impact Blend Deluxe este alegerea ideală pentru oricine.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Gust excelent, bogat
  • Profil excelent de aminoacizi
  • Bogat în proteine
>

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-200 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi o cupă mare MP cu vârf (30 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

1 x cupă de plastic MP (mare) cuprinde 25 g.

Ingrediente

Mix de proteine (Concentrat de proteine din zer*, Izolat de proteine din zer*, Concentrat de proteine din lapte*), Pudră de cacao (doar varianta cu aromă de ciocolată), Aromă (doar variantele cu arome), Colorant (Sfeclă roşie [doar varianta cu aromă de căpşuni]), Emulsificator (Lecitină din Soia), Gumă Xanthan, Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]). *Din lapte.

Informații nutriționale

Pentru 30 g:
Valoare energetică: 481 kj / 113,4 kcal
Proteine: 22,5 g
Carbohidraţi: 1,62 g
Grăsimi: 1,1 g
Fibre: urme

Informaţiile nutriţionale sunt valabile pentru varianta cu aromă de cremă de căpşuni. Pentru varianta Vanilie Catifelată, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 3%, iar pentru ciocolată, datorită adaosului de cacao, se va reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Blend Deluxe

Selectează imaginea

Impact Blend Deluxe