• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend Deluxe (Mostră)

Amestec de proteine premium

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

+Cheltuie 100RON si un cadou gratuit va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi!

Oferta valabila pana la miezul noptii de 03/07/2016 sau pana la epuizarea stocului. Discount maxim - 500RON

Cumpără Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Impact Blend Deluxe este cel mai recent amestec de proteine conceput cu accent pe gust şi aromă. Fiecare aromă a fost special creată pentru a oferi o notă bogată şi un gust dulce, cu o consistenţă cremoasă şi umedă. Paleta de gusturi, riguros aleasă, fac din acest amestec de proteine cel aromat produs creat în prezent. Concentrat de proteine din zer , Izolat de proteine din zer şi Concentrat de proteine din lapte asigură un profil nutriţional fantastic cu un conţinut excelent de aminoacizi . Bazat pe Concentratul de proteine din zer şi Izolatul de proteine din zer, acest amestec oferă o sursă de proteine cu acţiune rapidă, ideal pentru a fi folosit înainte, în timpul şi după antrenament. Conţinutul bogat de proteine este asigurat de cele mai bune surse disponibile de proteine susţinând creşterea musculară şi recuperarea . Aminoacizii vitali ajută in procesul de refacere după antrenamente intense şi asigură energia pe parcursul antrenamentului. Concentratul de proteine din lapte amplifică conţinutul de aminoacizi şi asigură o rezervă de proteine cu eliberare lentă.

Beneficii cheie

  • Gust bogat, excelent
  • Profil excelent de aminoacizi profile
  • Conţinut bogat de proteine

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 săculeţ (30 g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

Ingrediente

Amestec de proteine (Concentrat de proteine din zer*, Izolat de proteine din zer*, Concentrat de proteine din lapte*), Pudră de cacao (doar pentru varianta cu aromă de ciocolată), Arome (doar variantele cu arome), Colorant (Sfeclă roşie [doar varianta cu aromă de căpşuni]), Emulsificator (Lecitină din Soia), Gumă Xantan, Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]). *Din lapte.

Informații nutriționale

Pentru 30 g:
Valoare energetică: 481 kj / 113,4 kcal
Proteine: 22,5 g
Carbohidraţi: 1,62 g
Grăsimi: 1,1 g
Fibre: urme

Informaţiile nutriţionale sunt valabile pentru varianta cu aromă de Cremă de căpşuni. În varianta Vanilie catifelată conţinutul de proteine este redus cu aproximativ 3%, iar în cazul variantei cu aromă de ciocolată, datorită adaosului de cacao, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 8%.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Blend Deluxe (Mostră)

Selectează imaginea

Impact Blend Deluxe (Mostră)