• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend Deluxe (Mostră)

Amestec de proteine premium

25% reducere la toata comanda | COD:25LATOT + Cheltuie 175RON si primeste Omega 3 GRATIS!

Care este obiectivul tau sportiv pe anul acesta? Slabire? Cresterea in masa musculara? Tonifiere? Indiferent de obiectivele tale, Myprotein are suplimentele si echipamentele potrivite pentru tine!

Doar azi poti beneficia de 25% reducere la toata comanda, dar primesti si un cadou esential pentru toate obiectivele din partea noastra:

Cheltuie 175RON si primeste o cutie de Omega 3!

Oferta valabila pana pe 22.01.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

5.67RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Impact Blend Deluxe este cel mai recent amestec de proteine conceput cu accent pe gust şi aromă. Fiecare aromă a fost special creată pentru a oferi o notă bogată şi un gust dulce, cu o consistenţă cremoasă şi umedă. Paleta de gusturi, riguros aleasă, fac din acest amestec de proteine cel aromat produs creat în prezent. Concentrat de proteine din zer , Izolat de proteine din zer şi Concentrat de proteine din lapte asigură un profil nutriţional fantastic cu un conţinut excelent de aminoacizi . Bazat pe Concentratul de proteine din zer şi Izolatul de proteine din zer, acest amestec oferă o sursă de proteine cu acţiune rapidă, ideal pentru a fi folosit înainte, în timpul şi după antrenament. Conţinutul bogat de proteine este asigurat de cele mai bune surse disponibile de proteine susţinând creşterea musculară şi recuperarea . Aminoacizii vitali ajută in procesul de refacere după antrenamente intense şi asigură energia pe parcursul antrenamentului. Concentratul de proteine din lapte amplifică conţinutul de aminoacizi şi asigură o rezervă de proteine cu eliberare lentă.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Gust bogat, excelent
  • Profil excelent de aminoacizi profile
  • Conţinut bogat de proteine

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 săculeţ (30 g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este necesar.

Ingrediente

Amestec de proteine (Concentrat de proteine din zer*, Izolat de proteine din zer*, Concentrat de proteine din lapte*), Pudră de cacao (doar pentru varianta cu aromă de ciocolată), Arome (doar variantele cu arome), Colorant (Sfeclă roşie [doar varianta cu aromă de căpşuni]), Emulsificator (Lecitină din Soia), Gumă Xantan, Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]). *Din lapte.

Informații nutriționale

Pentru 30 g:
Valoare energetică: 481 kj / 113,4 kcal
Proteine: 22,5 g
Carbohidraţi: 1,62 g
Grăsimi: 1,1 g
Fibre: urme

Informaţiile nutriţionale sunt valabile pentru varianta cu aromă de Cremă de căpşuni. În varianta Vanilie catifelată conţinutul de proteine este redus cu aproximativ 3%, iar în cazul variantei cu aromă de ciocolată, datorită adaosului de cacao, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Impact Blend Deluxe (Mostră)

Selectează imaginea

Impact Blend Deluxe (Mostră)