• Vegetarian

    Vegetarian

Hurricane Evo

All-in-one'

25% reducere la toata comanda | COD:25LATOT + Cheltuie 175RON si primeste Omega 3 GRATIS!

Care este obiectivul tau sportiv pe anul acesta? Slabire? Cresterea in masa musculara? Tonifiere? Indiferent de obiectivele tale, Myprotein are suplimentele si echipamentele potrivite pentru tine!

Doar azi poti beneficia de 25% reducere la toata comanda, dar primesti si un cadou esential pentru toate obiectivele din partea noastra:

Cheltuie 175RON si primeste o cutie de Omega 3!

Oferta valabila pana pe 22.01.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

243.47RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

MP MAX® Hurricane Evo este un supliment premium complex creat să asigure creşterea forţei şi a mărimii, cu recuperare maximă. Suplimentul este o combinaţie unică de proteine, carbohidraţi, creatină, aminoacizi şi HMB, această combinaţie asigurând nutrienţii vitali necesari corpului pe perioade de antrenament intensiv.

Complexul de vitamine va asigura eliberarea lentă de aminoacizi pentru a încuraja creşterea şi este furnizat într-o doză vizibilă pentru ca tu să ştii exact ce primeşti; 40% concentrat de proteine din lapte, 30% concentrat din zer şi 30% albuş de ou. Conţinutul de carbohidraţi, provenit doar din ovăz ultra fin, asigură un flux continuuu de energie pentru o mai mare rezistenţă. Pentru antrenamente intensive, am adăugat creatină, unul dintre ingredienele cele mai populare şi de succes în construcţia de ţesuturi de pe piaţă.

Pentru a grăbi procesul de vindecare a muşchilor, am inclus o doză substanţială de aminoacizi legaţi prin legături peptidice şi HMB. Aminoacizii legaţi prin legături peptidice sunt rapid asimilaţi şi este dovedit că grăbesc recuperarea şi creşterea prin strângerea apei în muşchi favorizând sinteza glicogenului. Creşterea va fi susţinută şi de prezenţa anti-catabolicului HMB. S-a dovedit că HMB ajută la creşterea masei musculare întrucât împiedică ruperea proteinelor şi repară ţesuturile după antrenament.

În cele din urmă, pentru a face din Hurricane Evo un supliment nutritiv complex superior celorlalte de pe piaţă, am încorporat Lactospore® şi Digezyme® pentru beneficiile pe care le aduc sănătăţii. S-a dovedit că Lactospore®, un pro-biotic avansat, dezvoltă funcţiile organelor gastrointestinale, în timp ce Digezyme® poate îmbunătăţi sistemul digestiv şi mări capacitatea de absorbţie a proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Ajută în creşterea forţei şi a masei musculare
  • Conţine proteine , creatină , aminoacizi şi HMB
  • De asemenea, include compuşii digestivi Lactospore®şi Digezyme®

Utilizare recomandată

Adăugaţi 3 linguri (60 g) şi amestecaţi cu aproximativ 300-400 ml de apă sau lapte degresat (pentru ca amestecul să fie mai gros utilizaţi mai puţin lichid, pentru o consistenţă mai subţire a amestecului, adăugaţi mai mult lichid). Pentru a obţine cele mai bune rezultate, adăugaţi mai întâi lichidul, apoi adăugaţi pudra într-un blender sau shaker. După preparare, consumaţi imediat. Recomandăm 2 doze pe zi. În zi de antrenament, consumaţi când vă treziţi şi imediat după antrenament. În zilele în care nu aveţi antrenament, consumaţi când vă treziţi şi la aceeaşi oră la care consumaţi într-o zi de antrenament.

Ingrediente

Complex de proteine (40% proteine concentrate din lapte, 30% proteine din zer Concentrat [din lapte], 30% pudră albă de ou), ovăz ultra fin, Peptidă L-glutamină (din gluten), Creatină Monohidrat, L Leucină, HMB (Calciu B-Hidroixi-B Metilbutirat), Arome, Întăritor (guma de Xantan), Îndulcitor (Sucraloză), Digezime® (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Lactospore® Probiotic.

Informații nutriționale

Compoziţie pentru 60 g:
Calorii: 908,0 kJ
Calorii: 217,0 Kcal
Proteine (ca atare): 34,6 g
Carbohidraţi: 14,4 g
din care zahăr: 1,8g
din care polioli: 0,0g
Grăsimi: 2,3 g
din care saturate: 0,8 g
Fibre dietetice: 2,2 g
Sodiu: 0,0 g

Conţinutul pentru 60 g asigură şi:
Peptidă L-glutamină: 3,0 g
L-Leucină: 2,0g
Creatină Monohidrat: 2,5 g
Digezyme®: 50 mg
Lactospore®: 100 milioane
Calciu HMB: 1,5 g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Hurricane Evo

Selectează imaginea

Hurricane Evo