55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Proteine vegane

12 rezultate

Am dezvoltat o gamă largă de proteine vegane sub formă de pulbere pentru a satisface orice persoană care caută shake-uri de proteine pe bază de plante. Proteinele noastre vegane sunt pline cu nutrienți extraordinari, conțin toți aminoacizii esențiali de care ai nevoie și sunt disponibile, de asemenea, într-o varietate delicioasă de arome.

De ce să nu încerci produsele noastre special create Vegan Protein Blend? O sursă excelentă de proteine, aminoacizi esențiali cu catenă ramificată, vitamine, minerale, acizi grași esențiali și fibre. Consultă întreaga gamă de proteine cu adaos de plante de mai jos.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este proteina vegană?

Proteinele vegane sunt pur și simplu proteine derivate din surse vegetale, cum ar fi proteinele din mazăre, orez și soia. Deoarece poate fi dificil să se introducă suficiente proteine într-o dietă bazată pe plante, shake-urile proteice vegane sunt o modalitate foarte convenabilă și populară de a obține un aport de proteine - important pentru susținerea mușchilor prin antrenamentele din sala de sport.


Care sunt beneficiile proteinei vegane?

Spre deosebire de super-popularele proteine din zer, pulberile proteice vegane nu sunt derivate din laptele de vacă. În schimb, acestea provin din diverse fasole și plante care sunt în mod natural bogate în proteine. Acest lucru înseamnă că proteinele vegane păstrează valoarea proteică a suplimentelor tradiționale, fiind în același timp complet pe bază de plante - ceea ce face ca aceste shake-uri să fie o modalitate excelentă de a vă susține mușchii fără a vă baza pe produse de origine animală.


Este proteina vegană la fel de bună ca și proteina din zer?

Depinde în întregime de sursă și dacă aveți surse vegane complementare pentru a obține întregul spectru de aminoacizi.


De ce aveți amestecuri de proteine vegane în loc de o singură sursă de proteine?

Sursele vegane izolate au tendința de a fi lipsite de unul sau mai mulți aminoacizi. Combinarea surselor complementare poate ajuta la obținerea unui profil complet de aminoacizi, oferind o sursă de proteine comparativă cu cele întâlnite în produsele de origine animală.


Este proteina vegană mai bună pentru tine?

Nu neapărat; nu este același lucru cu a compara produsele de origine animală cu cele de origine vegetală. Acestea sunt pur și simplu produse care au izolat componenta proteică din alimentele respective.


Este proteina vegană sigură?

Da, proteina vegană este considerată sigură. Singurul caz în care acest lucru poate reprezenta o problemă este pentru cei care au fost instruiți să păstreze o dietă cu un nivel mai scăzut de proteine din cauza unei probleme de sănătate specifice (de exemplu, cei cu probleme renale preexistente).


Este proteina vegană completă?

Cânepa și soia ar fi considerate complete, însă nu au anumiți aminoacizi. Alte proteine vegane, cum ar fi orezul și mazărea, sunt incomplete și ar necesita o sursă complementară pentru a obține un profil complet de aminoacizi.


Care este cea mai bună sursă alimentară de proteine vegane?

Soia ar fi considerată "cea mai bună" sursă alimentară de proteine vegane datorită caracterului său complet, însă spirulina este o altă sursă excelentă de proteine care merită adăugată în dieta dumneavoastră.


Este vreuna dintre proteinele tale vegane îmbogățită cu vitamina B?

Da. Proteina noastră vegană Clear este îmbogățită cu vitamine B (printre multe altele). Puteți comanda de pe site-ul nostru pliculețe cu o singură porție pentru a le testa.