• Vegetarian

    Vegetarian

Hard Gainer

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Hard Gainer este creat ştiinţific pentru a produce creşteri notabile în mărime şi forţă. Folosit de bodybuilderi, acest produs este o formulă de diverse calorii menită să asigure un nivel crescut de proteine şi carbohidraţi la fiecare servire, asigurând toţi nutrienţii vitali pentru dezvoltarea şi recuperarea musculară. În plus, punga de 2,4 kg acoperă necesităţile pentru o lună la un preţ excelent.

Cercetările arată că după antrenamentele cu greutăţi, se crează o fereastră pentru nutrienţi, atunci când muşchii sunt epuizaţi şi sunt capabili să absoarbă precum un burete, experţii considerând că acela este momentul în care corpul are cea mai mare capacitate de a absorbi proteine şi carbohidraţi.

Pentru a profita de acest moment şi a creşte masa musculară, studiile arată că amestecul care trebuie consumat după antrenament trebuie să conţină 2 elemente esenţiale:

  • Proteine pentru reparare musculară şi creştere
  • un carbohidrat bogat în GI (dextroză şi maltodextrină) pentru a mări absorbţia de proteine

În baza acestor 2 principii cheie pentru construcţia ţesuturilor, am creat Hard Gainer. Cantitate per servire de 80 g: 23,5 g de amestec de izolat de zer premium şi concentrat de proteină din lapte pentru repararea ţesuturilor, 49 g de amestec de dextroză şi maltodextrină pentru a spori capacitatea de absorbţie a proteinelor.

Hard Gainer poate fi luat ca înlocuitor al unei mese pentru adaosul de calorii la dieta zilnică sau poate fi consumat după antrenamente în perioada maximă de absorbţie, pentru a amplifica sinteza proteinelor şi creşterea musculară. De asemenea, deşi Hard Gainer luat singur poate da rezultate excelente, recomandăm asocierea acestuia cu Creatină Monohidrat, întrucât creatina poate îmbunătăţi puterea, forţa şi creşterea. Conţinutul de carbohidraţi al Hard Gainer poate ajuta în creşterea capacitaţii de absorbţie a creatinei.

Pentru a alege o aromă, consultaţi sistemul de arome .

Beneficii cheie

  • 302 de calorii per servire de 80g
  • Ajută la adăugarea de greutate şi masă corporală
  • Preţ convenabil

Utilizare recomandată

Adăugaţi 250-300ml de apă sau lapte în blender (compoziţia va fi mai groasă cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi adăugaţi 2 cupe mari MP (80 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 2-3 ori pe zi sau după cum este nevoie.

1 x cupa de plastic MP (mare) cuprinde 37 g.

Ingrediente

Maltodextrină, Concentrat de Proteine din Lapte *, Isolat de zer*, Dextroză, Emulsificator (lecitină din soia). *Din lapte

Informații nutriționale

Pentru 80 g:
Calorii: 304kcal
Valoare energetică: 1272kj
Proteine: 23,g
Carbohidraţi: 49g
Grăsimi: 1,2g

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Hard Gainer

Selectează imaginea

Hard Gainer