Food Intolerance Test

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

687.54RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Potrivit Allergy UK, 45 din populație suferă de intoleranță alimentară care, cu toate că nu pune viața în pericol, poate face toate aspectele vieții foarte inconfotabile pentru cei ce suferă de această boală. Testul nostru pentru intoleranță alimentară este un kit uşor de folosit, conceput pentru a vă oferi un profil personal pentru intoleranța alimentară și pentru a vă ajuta să faceți modificările alimentare necesare care să vă îmbunătăţească sănătatea dumneavoastră și performanța.

Kiturile de test pentru intoleranță alimentară, Lorisian 50 și Lorisian 75 vă oferă tot ce este necesar pentru a lua un mic eșantion de sânge printr-o înţepătură în deget, care este apoi trimis în plic pre-plătit pentru analiză de nivel crescut de anticorpi specifici produselor alimentare IgG. În termen de zece zile lucrătoare de la primirea probei, rezultatele vor fi livrate direct la dumneavoastră. Pachetele noastre cu rezultate personalizate include rezultatele testelor și un ghid care explică principiile de tratare a intoleranței alimentare prin eliminarea anumitor elemente din dietă. Food Intolerance Test va evalua nivelurile crescute de anticorpi specifici produselor alimentare IgG în contrast cu unele dintre cele mai commune intolerațe la produsele alimentare de la principalele grupe de alimente- Cereale, Lactate, Cărnuri, Peste, Legume, Fructe, Nuci, Ierburi și Condimente.

The Lorisian 50 vă testează pentru 50 de alergii inclusiv Cereale, Gluten, Lapte de vacă, Nuci, Ouă și Drojdie; în timp ce Lorisian 75 pentru încă 25 de alergii incluzând Alune, Orz, Coriandru, Chimion și Hamei. Pentru o listă completă de alergii testate vă rugam să vedeți fisierele atașate în partea de jos a paginii.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Test pentru 50 sau 75 de alergii comune
  • Test de sânge foarte ușor de folosit
  • Rezultatele primite prin poştă în zece zile lucrătoare

Utilizare recomandată

A se vedea instrucțiunile cuprinse în ambalajul produsului Lorisian Food Intolerance Test.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Food Intolerance Test

Selectează imaginea

Food Intolerance Test