Elle Vital Omega

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

58.96RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Vital Omega este un ulei de peşte foarte concentrat cu un conţinut excelent de acizi graşi. Acizii graşi esenţiali sunt consideraţi "grăsimi bune" datorită rolului important pe care îl au în asigurarea sănătăţii inimii, funcţionarea creierului, sănătatea articulaţiilor şi menţinerea stării generale de sănătate.

Acizii graşi esenţiali EPA şi DHA joacă un rol important în menţinerea stării generale de sănătate şi s-a dovedit de asemenea că ajută în pierderea greutăţii . S-a arătat că EPA şi DHA pot ajuta în convertirea altor grăsimi în energie şi nu se depozitează în corp ca şi ţesut gras.

Fiecare capsulă de 1000 mg asigură 60% EPA şi 15% DHA din ulei de peşte extrafiltrat care îndepărtează toxinele şi agenţii poluanţi.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Acizi graşi esenţiali pentru minte şi corp
  • Ajută în pierderea greutăţii
  • 60% EPA şi 15% DHA

Utilizare recomandată

Ca şi supliment nutritiv, recomandăm consumarea a 1 capsule moi, de 1-3 ori pe zi în timpul mesei.

Cantitate per servire: 1 capsule moi

Serviri pentru un recipient: 90

Precauţii: Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Consultaţi întotdeauna un doctor înainte de a folosi un supliment.

Ingrediente

Ulei de peşte concentrat şi purificat Omega 3, Glicerol, Gelatină, Apă purificată.

Fără coloranţi artificiali şi conservanţi, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr. Fără organisme modificate genetic.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 1 capsule moi:
Ulei de peşte Total Omega 3: 1000 mg
EPA: 600 mg
DHA: 150 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Elle Vital Omega

Selectează imaginea

Elle Vital Omega