Elle Total CLA

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

103.08RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Elle Total CLA a fost conceput pentu a vă aduce o formă concentrată de CLA (Acid Linoleic Conjugat) pentru a vă ajuta în efortul de a slăbi , şi, în acelaşi timp, menţinând ţesutul muscular slab valoros.

S-a arătat că Acidul Linoleic Conjugat poate ajuta corpul să prioritizeze arderea grăsimilor atunci când are nevoie de energie, ceea ce poate conduce la o reducere a depozitelor de grăsime din corp.

Puternic antioxidant , s-a arătat că Acidul Linoleic Conjugat poate ajuta în lupta împrotriva radicalilor liberi sau a altor toxine dăunătoare. Acest lucru poate reduce semnele îmbătrânirii şi ajuta corpul să funcţioneze la un nivel optim.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Suport natural pentru tonus
  • Poate suplini pierderea grăsimii
  • Ajută în lupta împotriva radicalilor liberi

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, recomandăm consumul a 2 capsule moi, de 1-3 ori pe zi în timpul meselor.

Servire: 2 capsule moi

Serviri pentru un recipient: 90

Precauţii: Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Consultaţi întotdeauna un doctor înainte de a folosi un supliment.

Ingrediente

Acid Linoleic Conjugat 80% (derivat din Şofrănaş), Gelatină (Softgel), Glicerol, Apă purificată.

Fără coloranţi sau conservanţi artificiali, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr. Fără organisme modificate genetic.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 2 capsule moi:
CLA (80%): 2000 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Elle Total CLA

Selectează imaginea

Elle Total CLA