Elle Thermopure

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

80.16RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Elle Thermopure este o fuziune de ierburi naturale şi nutrienţi concepută pentru a converti caloriile în energie utilizabilă. În combinaţie cu o dietă sănătoasă şi antrenamente regulate, acest amestec de ingrediente puternice ajută metabolismul, asigurând un plus de vitalitate, întruct corpul transformă caloriile stocate în energie utilizabilă.

Unul dintre ingredientele cheie din Thermopure este Extractul de ceai verde (GTE), care s-a dovedit a reduce cantitatea de grăsimi digerate şi stocate şi prin creşterea ratei de ardere a grăsimilor şi transformarea lor în energie. Thermopure conţine şi amestecul Thermo (Cafeină, Cetone din zmeură şi Cayenne) care ajută la creşterea ratei metabolice, permiţându-vă să ardeţimai multe calorii în timpul unui antrenament.

Pentru a ajuta în creşterea producţiei de energie şi a o furniza cât mai mult pe parcursul unui antrenament, am adăugat Vitaminele B care măresc fluxul de energie către muşchii care sunt solicitaţi, prin creşterea aportului de nutrienţi în sânge.

Thermopure este printre puţinele produse de pe piaţă care combină într-o formulă convenabilă atâtea ingrediente care susţin pierderea în greutate făcând ca acesta să fie cel mai de succes produs până la ora actuală în domeniu.

Cantitate per servire: 3 capsule

Serviri pentru un recipient: 30

Precizări: Se recomandă prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Consultaţi doctorul înainte de a utiliza.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Amestec termo de ultimă generaţie
  • Ajută în controlul greutăţii
  • Include Extract de ceai verde şi Crom

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv, luaţi2 sau 3 capsule zilnic pe stomacul gol înainte de antrenament. În zilele în care nu aveţi antrenament, împărţiţi doza pentru dimineaţă, după-amiază şi seara.

Servire: 2-3 capsule

Serviri pentru un recipient: 30-45

Precizări: Nerecomandat persoanelor sub 18 ani. femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu hipertensiune ( cu puls mărit), cu boli de inimă sau cu probleme de somn.

Ingrediente

Extract de ceai verde (95% Polifenoli), Capsule (Gelatină), L Tirozină, Celuloză (agent de umplere) Cafeină, L Teanină (98%), Cetone din zmeură, Extract de Capsicum (30,000-50,000 SHU), Stearat de magneziu (antiaglomerant), Dioxid de Silicon, Vitamina B6 (ca Piridoxină HCl), Bioperină, Crom (sub formă de Picolinat de crom), Vitamina B12.

Fără coloranţi şi conservanţi artificiali, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 3 capsule:
Polifenoli (din Extract de ceai verde [std. la 95% polifenoli prin UV, 50% EGCG prin HPLC]): 356.25 mg
Amestec Termogenic (Cafeină, Cetonă din zmeură, Pudră Cayenne (30,000-50,000 SHU): 300 mg
L Tirozină: 200 mg
L Teanină: 125 mg
Vitamina B6 (sub formă de Piridoxină HCl): 5 mg
Bioperină: 5 mg
Crom (sub formă de Picolinat de Crom): 120 µg
Vitamina B12 : 21 µg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Elle Thermopure

Selectează imaginea

Elle Thermopure