• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

DMAE Pudră

Aromă
Pachet
Cantitate

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 33.00 lei

Preț nou 23.00 lei

Economisești: 10.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

DMAE provine din surse naturale şi se poate găsi în cantităţi mici în diverşi peşti graşi cum sunt sardinele. Acesta conţine două ingrediente active, 2-dimetilaminoetanol şi dimetiletanolamină. Aceste ingrediente sunt precursori naturali ai substanţei Colină, care este un component important al neurotransmiţătorilor şi este vital pentru funcţionarea normală a nervilor cranieni şi din întregul corp. Din acest motiv, suplimentul a fost utilizat de numeroşi atleţi în evenimentele de anduranţă aşa cum sunt alergarea, fotbalul şi ciclismul, astfel încât să poată fi capabili de a-şi menţine un nivel ridicat de concentrare pe o perioadă lungă de timp.

De la atleţi de anduranţă, care doreau să îşi menţină concentrarea pe parcursul unui eveniment de lungă durată, la persoane cu deficit de atenţie (ADHD) şi Alzheimer, DMAE este un produs puternic şi eficient care a avut rezultate impresionante în numeroase alte afecţiune clinice.

Testele clinice au arătat că, în cantităţi mari, Colina poate avea numeroase efecte pozitive asupra minţii şi corpului. Concentrare mărită, abilitatea de a se focusa pe un anumit lucru şi o mai bună capacitate de reţinere a informaţiei au fost toate legate de creşterea nivelului de Colină. În SUA, DMAE este deseori folosită ca bază în tratarea ADHD, cu rezultate benefice în multe cazuri.

În ultimii ani, doctorii au început să examineze efectele DMAE asupra unor afecţiuni precum boala Alzheimer. Ca şi în cazul ADHD, s-a demonstrat că o creştere a nivelului de colină produsă de DMAE are rezultate pozitive în atenuarea celor mai rele efecte ale acestei afecţiuni.

Recent, DMAE a fost folosită în numeroase alte produse, inclusiv în tratamente antirid. Datorită efectelor pozitive asupra nervilor, multe persoane au început să adauge DMAE cremelor pentru ten, pretinzând că s-a produs o îmbunătăţire asupra tonusului pielii şi efectului de catifelare, deşi nu există încă teste clinice care să demonstreze asta.

Beneficii cheie

 • Poate ajuta în producerea de colină
 • Pentru focus şi concentrare
 • Pentru antrenamente mai intense

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv recomandăm consumul a 185 mg - 350 mg, de 1 - 2 ori pe zi.

Adăugaţi aproximativ 1 minicupă MP (185 mg) cantităţii preferate de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat.

1 x cupă de plastic MP (mini) cuprinde 230 mg (0,23g).

Ingrediente

Acest produs conţine 100% DMAE Bitartrat.

Informații nutriționale

100% DMAE Bitartrat

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.00

4.0

(1 Recenzii)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Excelent la cafeaua de dimineata

General:

4

Mixabilitate:

5

Gust:

4

Eficacitate:

4

am comandat DMAE in forma de pudra pentru a -mi creste puterea de concentrare, nu in performante sportive ci in activitati intelectuale, precum ar fi redactarea unor materiale si a unor capitole de carte. Varianta in forma de pudra este mai putin costisitoare, eu nefolosinf decit o masura de 5mg pe zi. In acelasi timp am constatat ca efectul se realizeaza intr-o perioada mai scurta, poate fi luat la cafeaua de dimineata si in scurt timp te poti lansa in lucru intens. Gustul este acrisor , ca si cum ar avea multa lamiiie, iar pudra poate fi usor integrata in juice-uri de fructe sau poate fi luata ca atare cu putina apa. Desigur pentru cei care doresc sa consume DMAE la serviciu, sau in alta locatie, faptul ca este in forma de pudra, intr-un amabalaj relativ voluminos, poate fi un inconvenient.

Merge bine cu:

lecitina, gotu kola sau gingo biloba

16 December 2015 de

DMAE Pudră

Selectează imaginea

DMAE Pudră