• Vegetarian

    Vegetarian

DigestiMax

Ajuta digestia

Aromă
Pachet
Cantitate

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 75.00 lei

Preț nou 60.00 lei

Economisești: 15.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

DigestiMax este un amestec puternic de ingrediente creat să susţină funcţia digestivă şi să îmbunătăţească sănătatea sistemului digestiv. Ingredientele au fost combinate într-un amestec care să ajute corpul să descompună proteine, carbohidraţi şi grăsimi, astfel încât aceşti valoroşi nutrienţi să poată fi utilizaţi într-o dietă sănătoasă.

Pentru a îmbunătăţi starea de sănătate şi eficienţa sistemului digestiv, am inclus Betaină care ajută corpul să producă acizi digestivi responsabili cu descompunerea mâncării. Acest lucru este mai departe îmbunătăţit de prezenţa Pancreatinei care asigură enzimele digestive ce ajută la descompunerea macronutrienţilor; proteaze (descompun proteine), amilaze (descompun carbohidraţi), şi lipaze (descompun grăsimi).

Întrucât consumul de proteine este vital pentru oricine participă la activităţi sporive în mod regulat, am inclus şi Bromelaină, Papaină şi Pudră de papaya pentru descompunerea proteinelor. Astfel creşte volumul proteinelor ajunse la muşchi, contribuind la repararea ţesuturilor şi reducând grăsimea din corp.

Ingredientele naturale din DigestiMax sunt ideale pentru persoanele care doresc să îşi îmbunătăţească sistemul digestiv şi să se asigure că nutrienţii din mâncarea digerată sunt utilizaţi cu succes.

*Denumirea acestui produs este in curs de schimbare. Acest produs va fi numit PANCREATIN+. Va informam ca valorile nutritionale raman aceleasi.

Beneficii cheie

  • Ajută corpul să descompună proteinele , carbohidraţii şi grăsimile
  • Poate ajuta în slăbit întrucât îmbunătăţeşte digestia
  • Poate îmbunătăţi sănătatea sistemului digestiv

Utilizare recomandată

Luaţi câte o tabletă în timpul meselor ca supliment alimentar.

Cantitate per servire: 1 tablete

Serviri într-un recipient: 90

Ingrediente

Fosfat de dicalciu, Betaină, Pancreatină, Maltodextrină, Papaină, Bromelaină, Pudră de papaya, Fumarat de siliciu Strearat de magneziu. Fără coloranţi artificiali şi conservanţi, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare (clorură de sodiu) sau zahăr. Fără organisme modificate genetic.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 1 tablete:
Betaină HCl: 200 mg
Pancreatină: 200 mg
Papaină: 50 mg
Bromelaină: 50 mg
Pudră de papaya: 45 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

DigestiMax

Selectează imaginea

DigestiMax