55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Vitamine şi minerale

75 rezultate

Vitaminele și mineralele sunt o parte importantă a alimentației tale. Acestea sunt implicate în multe funcții importante ale organismului, așa că, obținerea cantității zilnice recomandate reprezintă cheia pentru menținerea în formă și sănătate.

Poate fi dificil să obții cantitatea de care ai nevoie doar prin alimentație, motiv pentru care suplimentele noastre cu vitamine și minerale reprezintă o soluție excelentă. Nu știi de unde să începi? Consultă gamele de Vitamine pentru bărbați și Vitamine pentru femei.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele sunt implicate în multe funcții importante din organism, așa că este esențial să vă atingeți doza zilnică recomandată pentru a vă menține în formă și sănătoși. Printre exemplele de vitamine se numără vitaminele B, care contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală, vitamina A, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, și vitamina D, care ajută la menținerea oaselor normale.

Unele exemple de minerale includ calciul, care contribuie la menținerea dinților normali, potasiul, care contribuie la funcționarea normală a mușchilor, și magneziul, care este implicat în sinteza normală a proteinelor.


Care sunt beneficiile vitaminelor și mineralelor?

Suplimentarea cu vitamine și minerale vă poate ajuta să vă susțineți obiectivul de fitness. Vitaminele C, B6 și B12 pot ajuta la reducerea oboselii, menținându-vă în sala de sport mai mult timp. Mineralele esențiale calciu și magneziu contribuie la funcționarea normală a mușchilor, ceea ce ajută, prin urmare, la susținerea organismului dumneavoastră în timpul sesiunilor de antrenament. Suplimentele noastre sunt o modalitate rapidă și ușoară de a vă spori aportul în câteva secunde.


Ce fac vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele sunt nutrienți esențiali de care organismul are nevoie pentru a susține sute de procese esențiale. De la imunitate la dezvoltare și creștere normală, și chiar permițându-ne să metabolizăm alimentele pentru a obține energie (pentru a numi doar câteva dintre procesele majore), vitaminele și mineralele ar trebui să fie unul dintre principalele obiective atunci când vă construiți dieta.


Ce alimente conțin vitamine și minerale?

Practic toate alimentele, doar că în cantități diferite! Alimente precum fructele, legumele, cerealele integrale, fasolea, leguminoasele și chiar sursele animale sunt toate bogate în vitamine și minerale. Alimentele mai procesate tind să fie mai puțin dense din punct de vedere nutrițional, însă multe dintre ele sunt și ele îmbogățite cu vitamine și minerale, cum ar fi boabele și cerealele.


Care este diferența dintre o vitamină și un mineral?

Vitaminele sunt substanțe organice, produse de plante sau animale, în timp ce mineralele sunt elemente anorganice care provin din sol și apă și sunt absorbite de plante sau consumate de animale.


Sunt vitaminele și mineralele vegane?

Da, însă metoda prin care sunt livrate poate să nu fie vegană. Ele pot fi conținute într-o capsulă de gelatină, de exemplu, așa că trebuie să vă feriți de acest lucru.


Sunt vitaminele și mineralele vegetariene?

Da, însă metoda prin care sunt livrate poate să nu fie vegetariană. Ele pot fi conținute într-o capsulă de gelatină, de exemplu, așa că trebuie să vă feriți de acest lucru.


Sunt vitaminele și mineralele fără gluten?

Da, aproape toate aceste produse ar fi fără gluten. Cu toate acestea, verificați întotdeauna etichetele!