Prezentare produs

Cu toti iubim si suntem entuziasmati de premiul misterios si la urma urmei, misterul si curiozitatea sunt daruri trecatoare care trebuie sa fie savurate. De obicei, misterul ajunge de zile onomastice si festive precum Pastele sau Craciunul, dar aici la Myprotein, am introdus Cutia misterioasa chiar acum si iti permitem sa savurezi aceasta senzatie minunata fara ca tu sa stii ce cadou o sa primesti!

Ce este cutia misterioasa?

Aflandu-ne in postura celei mai mari firme online de nutritie sportiva din lume, avem o selectie fara egal de suplimente si imbracaminte eleganta, asa ca cine nu ar fi intrigat de cunoasterea produselor din cutie?

Putem sa promitem ca in fiecare cutie misterioasa o sa gasesti 2 articole de imbracaminte care fac parte din ultima noastra gama de inovatii si ca fara dubii o sa intoarceti priviri purtandu-le oriunde si oricand. Dupa care o sa primiti elemente din cele mai bine vandute produse ale noastre, produse care ofera multiple beneficii pentru toata lumea, indiferent de forma corpului, dimensiune, sport sau obiective in materie de antrenament! Cu noile arome senzationale pentru proteine disponibile precum ‘Pina Colada’ si ‘Birthday cake’ dar si cu revolutionarea numeroaselor produse de anduranta, o sa te afli pe marginea scaunului de nerabdare pentru a vedea ce se afla in cutia misterioasa. O sa mai primesti si un accesoriu unic care o sa te ajute in antrenamente!

De ce trebuie sa aleg cutia misterioasa?

Simplu, pentru ca primesti produse in valoare de peste £40 pentru suma impresionanta de £20! Si pentru ca probabil te gandesti ca nu se poate mai bine de atat, avem o competitie pe retelele noastre sociale din Anglia, Danemarca si Franta, in care castigatorii o sa primeasca unul dintre cele mai bine vandute pachete de suplimente de la Myprotein. Asa ca uite ce ai de facut:

  • Dupa ce achizitionezi cutia misterioasa, trebuie sa ii faci o poza si sa folosesti hashtag-ul #Mysterybag pe toate retelele de socializare, incluzand Twitter, Instagram si Facebook.
  • Pe urma, asteapta cu nerabdare sa castigi pachetul de suplimente

Beneficii cheie

  • Produse in valoare de peste £40 pentru doar £20
  • 2 elemente de imbracaminte si suplimente, plus un accesoriu
  • O sansa sa intri in competitia Myprotein

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Cutia Misterioasa

Selectează imaginea

Cutia Misterioasa