• Vegetarian

    Vegetarian

Creapump (RTS)

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

103.08RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Creapump®, cocteil gata preparat, a fost conceput ca o modalitate rapidă şi convenabilă de a consuma suplimentul de creatină preferat.

Creapump® este formula ideală pentru a fi consumată înainte de antrenament pentru oricine doreşte mai multă energie şi să ducă antrenamentul la următorul nivel. Este o combinaţie unică de carbohidraţi , creatină şi aminoacizi care vă va ajuta să lucraţi mai intens pentru mai mult timp cu un câştig mai mare şi o "pompare" fără egal.

Combinarea carbohidraţilor Dextroză şi Palatinoză® a fost creat pentru a hrăni muşchii cu aminoacizii Malat de Citrulină şi Taurină. Muşchii dumneavoastră vor arăta şi îi veţi simţi pompaţi şi veţi descoperi că a crescut capacitatea de a rezista şi concentrarea mentală.

Adaosul de Creapure®, cea mai pură formă de creatină monohidrat de pe piaţă, va conferă puterea necesară pe tot parcursul antrenamentului şi vă asigură rezistenţa până în ultimele reprize ale antrenamanetului.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Plus de energie înainte de antrenament
  • Măreşte "pomparea"
  • Asigură forţa optimă
  • Cocteil gata preparat, convenabil şi uşor de folosit

Utilizare recomandată

Adăugaţi apă sau suc până când sticla este aproape pe jumătate plină, agitaţi puternic şi consumaţi. Recomandăm 1 servire pe zi cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament.

Ingrediente

Mix de carbohidraţi (Dextroză, Palatinoză® [Izomaltuloză]), Creapure® (Creatină Monohidrat), Malat de Citrulină, Arginin-Alfa-Ketoglutarat, Aromă (doar variantele cu arome), Taurină, Acid Citric (doar varianta cu aromă tropicală), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]), Colorant (Curcumin [doar varianta cu aromă tropicală]).

Informații nutriționale

Fiecare servire de 30 g asigură aproximativ:
Calorii: 82,0 kcal
Proteine: 0,0 g
Carbohidraţi: 19,5 g
Grăsimi 0,0g

Ingrediente active per servire de 30 g:
Mix de carbohidraţi: 19,5 g
Creapure®: 5 g
Mix de malat (Malat de arginină şi Malat de citrulină): 5 g
Taurină: 600 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Creapump (RTS)

Selectează imaginea

Creapump (RTS)