• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Coji de Psyllium întregi

Aromă
Pachet
Cantitate

25% reducere la toata comanda! COD:BRIOSE

Ce zi de nastere e asta fara tort? 


Miercurea asta sarbatorim ziua de nastere Myprotein si 12 ani de rezultate cu 25% reducere la toata comanda! PLUS Myprotein face cinste cu Briosele Aniversare GRATIS cand cheltui 400RON. COD:BRIOSE

Oferta valabila pana pe 26.05.2016 la 23:00.

Cumpara Acum

31.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Cojile de Psyllium sunt o sursă excelentă de fibre dietetice solubile derivate din planta numită Plantago. Fibrele dietetice pot ajuta la promovarea regularității și stimularea sănătății inimii, ajutând la crearea senzației de sațietate după masă.

Pudra din coji de Psyllium poate fi o modalitate convenabilă de a vă crește aportul de fibre dietetice. Aceasta are abilitatea de a se umfla de până la 50 de ori volumul său inițial, atunci când este combinată cu un lichid, care joacă un rol important în menținerea regularității și sănătății gastrointestinale. De asemenea, s-a demonstrate că ajută la reducerea nivelului de colesterol.

Pentru o stare bună de sănătate, se recomandă un consum zilnic de cel puțin 25 grame de fibre, însă în medie oamenii consumă doar 10 până la 15 grame.

Cojile de Psyllium sunt adesea folosite în producerea cerealelor bogate în fibre, pentru a îmbunătăți conținutul de fibre al acestora.

Avertisment: În lipsa consumării unor cantități suficiente de fluide, acest produs se poate umfla în gât, cauzând blocaje sau asfixiere. Evitați consumarea dacă ați suferit de îngustarea esofagului sau dificultăți la înghițire.

Beneficii cheie

 • O excelentă sursă de fibre dietetice naturale
 • Ajută la promovarea regularității
 • Poate ajuta la stimularea unor niveluri mai scăzute de colesterol

Utilizare recomandată

Adăugați 300-350 ml de apă sau suc de fructe în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați o lingură 1 MP mică (1,5 g), agitați și consumați. Utilizați de 1-2 ori pe zi sau după caz. Asigurați-vă că beți suficiente fluide pe parcursul zilei.

1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 1,5 g. (nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conține 100% Coji de Psyllium întregi, fără alte adaosuri.

Informații nutriționale

Per 10 g:
Energie: 37,8 cal
Proteine: urme
Carbohidrați: 8,9 g
Fibre: 7,4 g
Calciu: 30.0 mg
Fier: 180.0 mcg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Coji de Psyllium întregi

Selectează imaginea

Coji de Psyllium întregi