55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Suplimente pe bază de plante

2 rezultate

Dacă te interesează substanțele nutritive de înaltă calitate pe bază de plante, atunci ești în locul potrivit. Consultă selecția noastră largă de produse, inclusiv 100% Inulin pudră, Green Tea Extract și multe altele. Poți adăuga extractele noastre în smoothie-urile și shake-urile obișnuite de zi cu zi pentru a obține un impuls atunci când ai cea mai mare nevoie de el. În plus, avem o întreagă gamă de produse organice pentru a-ți oferi nutrienți naturali.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt superalimentele?

Nu există o definiție fixă pentru un superaliment, dar, în general, acesta se referă la un aliment despre care se crede că conține substanțe nutritive excelente pentru a vă susține starea de bine. Superalimentele pot fi dificil de integrat în dieta normală, ceea ce face ca suplimentele noastre pe bază de plante să fie o modalitate foarte convenabilă și ieftină de a introduce mai multe în stilul dumneavoastră de viață.


Când ar trebui să iau pulberi de superalimente?

Este mai important să le luați când și nu când, dar primul lucru de dimineață, la micul dejun, este o modalitate fantastică de a începe ziua și de a oferi organismului dumneavoastră o serie întreagă de nutrienți pentru a funcționa cât mai bine pentru restul zilei.


Care sunt cele mai bune superalimente de luat?

Practic, poate fi dificil să incluzi o gamă întreagă de superalimente în dieta ta zilnică; așa că am combinat unele dintre cele mai bune într-un amestec care stimulează sănătatea, pentru a-ți face munca mult mai ușoară și pentru a contribui la o stare de sănătate mai bună. Unele dintre preferatele noastre includ amestecul nostru de superalimente din fructe sau Vegan Protein and Greens.


Sunt suplimentele pe bază de plante vegane?

Suplimentele pe bază de plante vor fi vegane, totuși, trebuie să fiți atenți la capsula în care sunt conținute. De exemplu, suplimentul nostru de Curcumin și vitamina D3 este un supliment pe bază de plante într-o capsulă prietenoasă cu veganii, în timp ce suplimentul nostru Thermopure, care conține o varietate de extracte de plante, este o capsulă non-vegană.


Suplimentele pe bază de plante sunt vegetariene?

Suplimentele pe bază de plante vor fi vegetariene, totuși, ar trebui să fiți atenți la capsula în care sunt conținute. De exemplu, suplimentul nostru de Curcumin și vitamina D3 este un supliment pe bază de plante într-o capsulă vegetariană, în timp ce suplimentul nostru Thermopure, care conține o varietate de extracte de plante, este o capsulă non-vegetariană.


Sunt suplimentele pe bază de plante fără gluten?

Da, suplimentele pe bază de plante vor fi fără gluten. Chiar dacă au o capsulă non-vegană, aceasta va fi tot fără gluten. Acest lucru înseamnă că preferatele noastre, cum ar fi The Joint, sunt potrivite pentru toți, la fel ca și capsulele noastre Curcumin &; Vitamina D3, Thermopure, Grapeseed &; Vitamina C Capsule și multe altele!