Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Cazeină Elite cu eliberare lentă

Testat de Informed-Sport

  • Vegetarian
RON

Cazeină Elite cu eliberare lentă

Testat de Informed-Sport

  • Vegetarian
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.43 / 5 (7 Recenziile clienților)
  • 4 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Gust bun, solubilitatea lasa de dorit

Citind recomandarile de pe internet, am cumparat o punga cu aroma de capsune si pot sa spun ca e chiar reusita: miroase foarte bine, are gust bun, face o spuma gustoasa. Evident, e cam dulce, dar hai sa zicem ca asta nu e o tragedie. In schimb, problematica e consistenta. Chiar daca amesteci pana iti vine rau, lasi shakeul 5 minute sa se dizolve tot si scapi de senzatia de nisip/faina, ramane o consistenta pastoasa care mie personal nu imi place deloc nici daca mai adaug lapte. Ii dau 3 stele pentru ca e un chin sa termin shakeul, pacat de aroma. Also, mi-ar placea sa existe pungi mai mici de 1 kg, cum ar fi de 250 gr ca la pudrele Whey, unde poti termina mai repede o mostra care nu e pe gustul tau.

A fost util?

Nu o beti imediat

Am sa incerc sa va fac un rezumat cum sa o folositi ca sa fie gustoasa. La inceput aveam si eu aceiasi senzatie de proteina nisipoasa/fainoasa nimic placut in a o consuma. Eu o amestec cu lapte de soya din lidl. Pun 250 ml de lapte cu o cupa cu varf de proteina ciocolată, o agit in shaker. Daca o vrei mai lichida mai toarna putina apa in shaker dupa ce ai agitat si simti ca e prea gros lichidul. Daca o vei bea imediat va avea un gust fainos/nisipos neplacut, INSA DACA O LASI 5-7 MINUTE dupa ce ai agitat-o in shaker si dupa o consumi nu vei mai simti nici un fel de pudra in dinti sau pe creier ca si senzatie. Este perfecta indiferent ca e groasa consistenta sau mai lichida! Sper ca va va ajuta pe viitor, si as fi apreciat si eu daca imi zicea cineva asta mai demult. :-)

Merge bine cu:

Soya/apa/migdale lapte

A fost util?

Cea mai buna cazeina

Am mai încercat doua tipuri de cazeina, dar tot aceasta mi-a plăcut cel mai mult. Se mixează foarte bine, are un gust foarte bun de ciocolata și efectul îl simti încă de la prima porție. As interveni un pic la testura, combinat cu lapte de migdale sau cocos, își păstrează o testura faimoasa destul de pregnantă. In rest merita nota 10. 

Merge bine cu:

Banana, unt de arahide, lapte de migdale sau cocos. 

A fost util?

Bun

Sunt destul de multumit de caseina, dar mai merge lucrat la aroma.

Merge bine cu:

BCAA

A fost util?

Bai....merita

Gustul ok,il consum inainte sa dorm, a 2-a zi ma duc pe stomacul gol la sala si ma simt foarte bine, odihnit si fara senzatie de foame, mixabilitatea....absolut groaznica, praful e extrem de fin, pana la punctul in care se transforma in ceva hidrofob, in apa e ceva mai ok daca agiti bine, dar in lapte raman niste bile de praf uscate care se sparg asa in gura, cea ce e absolut minunat daca iti place senzatia de mancat nisip :)) ca sa nu mai zic ca face si o spuma de lapte la suprafata, bulele de aer din spuma care sunt acoperite de praf uscat..... Dar daca pui lapte cu jumatate de ora inainte, si il lasi sa ajunga la temperatura camerei si agiti timp de jumatate de ora shake-ul cam odata la 5-10 minute, e numai bun de baut :)). Cu toate acestea spuse, eu am mai comandat o punga:D. Sper sa faca ceva cu solubitatea intre timp.(Poate praful asa sa nu mai fie in halul ala de fin)

Merge bine cu:

Lapte :))

A fost util?

Delicios

Genial pe timp de noapte pentru mentinerea masei musculare si prevenirea si combaterea catabolismului muscular!

A fost util?

Foarte bun

Un produs foarte bun și de calitate, am terminat deja un pachet. am luat cu gust de capsuni, o aroma superba, foarte bun de a îl bea înainte de culcare. Recomand tuturor acest produs.

Merge bine cu:

apa sau lapte, dar as recomnda mai bine apa, deoarece lapte pe noapte nu e prea sanatos.

A fost util?