55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Proteine

41 rezultate

Shake-urile proteice reprezintă o modalitate foarte populară de a include mai multe proteine în dieta ta de zi cu zi, iar acest aspect este important pentru toate obiectivele tale de fitness. Îți oferim o gamă completă de produse cu cele mai pure pulberi de proteine - de la cele din zer și cazeină, până la cele vegetale și non-lactate. Shake-urile noastre proteice de înaltă calitate se potrivesc perfect în orice regim alimentar - astfel încât să poți găsi ce este potrivit pentru tine. Fiind marca nr. 1 din Europa de produse online de nutriție sportivă, îți oferim o gamă de neegalat de pulberi proteice și cunoștințe de specialitate la nivel de expert pentru a te ghida la fiecare pas.

Explorează gama noastră de shake-uri proteice și găsește cea mai bună proteină pudră pentru tine.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Sunt shake-urile proteice bune pentru tine?

Cât de "bune" sunt acestea ar depinde de modul în care sunt folosite în marea schemă a întregii diete, precum și de modul în care completează alte comportamente legate de stilul de viață. Cu toate acestea, cercetările tind să fie destul de unilaterale, susținând utilizarea pudrei de proteine nu doar pentru îmbunătățirea compoziției corporale, ci și pentru recuperarea performanțelor, gestionarea greutății și chiar ca mijloc de reducere a impactului pierderii masei musculare slabe legate de vârstă.


Sunt shake-urile proteice keto-friendly?

Cele mai multe shake-uri proteice ar fi considerate keto-friendly, cu toate acestea, shake-urile "dietetice", "de creștere în greutate" și "de recuperare", toate ar conține probabil o cantitate de carbohidrați care v-ar scoate din starea ketogenică.


Sunt shake-urile proteice bune pentru creșterea în greutate?

Depinde de modul în care sunt încorporate în dieta ta. Dacă acestea contribuie la un surplus caloric, atunci vă pot ajuta să luați în greutate (cercetările arată că pot contribui și la menținerea unei compoziții corporale dezirabile în timp ce luați în greutate).


Sunt shake-urile de proteine bune pentru femei?

Shake-urile proteice funcționează la fel de bine pentru femei ca și pentru bărbați, cercetările demonstrând în mod constant cât de utile pot fi pentru a ajuta femeile să îmbunătățească compoziția corporală, să îmbunătățească recuperarea și să gestioneze mai bine greutatea corporală.


Ce fac shake-urile proteice pentru mușchii tăi?

Shake-urile proteice acționează în mod similar cu alte surse de proteine, furnizând blocurile de construcție necesare pentru repararea și reconstrucția mușchilor după leziunile induse de exerciții fizice.