55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Batoane energizante

1 rezultate

Super-convenabile și gata ori de câte ori ai nevoie de ele, batoanele noastre energizante îți oferă sprijin atunci când participi la exerciții de anduranță sau orice alt tip de antrenament de mare intensitate.

Batoanele energizante sunt, de obicei, pline cu carbohidrați, care te vor ajuta să îți realimentezi corpul și sunt excelente pentru perioadele când ești în mișcare. 

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt batoanele energetice?

Batoanele energizante sunt pline de carbohidrați, care reprezintă principala sursă de energie a organismului. Sunt perfecte pentru a vă satisface poftele și în același timp pentru a vă susține mușchii după un program de antrenament intens, deoarece carbohidrații ajută la recuperarea musculară.

Acestea reprezintă o modalitate convenabilă de a vă asigura că sunteți plin de energie pe tot parcursul zilei și pot fi savurate acasă, la serviciu sau în deplasare.


Care sunt beneficiile batoanelor energizante?

Batoanele de energie sunt o sursă de combustibil bogată în carbohidrați, care este excelentă pentru cei care nu au timp pentru o masă completă sau preferă să aibă ceva mai "ușor" în timpul antrenamentului pentru a alimenta performanța.


Când ar trebui să mănânc un baton energetic?

În funcție de tipul de activitate, este posibil să obțineți cele mai multe beneficii din consumul unui baton energetic în ora premergătoare exercițiului. Cu toate acestea, unele exerciții fizice de durată mai lungă, cum ar fi activitățile de rezistență, pot necesita să consumați una sau mai multe în timpul acestora.


Care este cel mai bun baton energetic pentru un antrenament?

Batonul de ovăz și zer este o alegere excelentă, deoarece oferă carbohidrații de care aveți nevoie pentru a vă alimenta exercițiile fizice, având în același timp un conținut de proteine care ajută la păstrarea proteinelor musculare și la accelerarea procesului de recuperare.


Care este cel mai bun baton energetic pentru alergare?

Dacă plănuiești să mănânci un baton înainte sau în timpul alergării, atunci ai vrea ceva ușor de mâncat, care să nu fie prea "greu" pentru stomac; batonul nostru de cereale cu proteine sau batonul de proteine pentru pauză ar fi o opțiune excelentă!


Care este cel mai bun baton energetic pentru ciclism?

Consumul a ceva mai robust înainte de antrenament, cum ar fi batonul nostru de ovăz și zer sau batonul all-in-on perform, poate fi o opțiune excelentă pentru a alimenta performanța în timpul ciclului. Dacă vă limitați la opțiuni mai "ușoare", veți putea să vă mențineți plin de energie, fără a perturba performanța; noi am alege aici batonul de cereale cu proteine sau batonul de proteine pentru pauză.