• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Apple Fibre

Cu pectina de Mere

Aromă
Pachet
Cantitate

25% reducere la toata comanda! COD:BRIOSE

Ce zi de nastere e asta fara tort? 


Miercurea asta sarbatorim ziua de nastere Myprotein si 12 ani de rezultate cu 25% reducere la toata comanda! PLUS Myprotein face cinste cu Briosele Aniversare GRATIS cand cheltui 400RON. COD:BRIOSE

Oferta valabila pana pe 26.05.2016 la 23:00.

Cumpara Acum

49.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Apple Fibre este o pudră foarte fină cu un subtil gust de mere şi un conţinut ridicat de fibre dietetice solubile şi insolubile. Făcut 100% din mere uscate, conţinutul de fibre solubile ajută la absorbţia apei din tractul digestiv şi normalizează tranzitul intestinal.

Studillle au arătat că fibrele din mere, atunci când sunt folosite ca parte a unei diete axate pe controlul caloriilor, pot grăbi pierderea în greutate. Fibrele din mere au un uşor efect de inhibare a poftei de mâncare, dând senzaţia de saţietate şi îmbunătăţesc procesul de digestie şi eliminare, asigurând o mai bună funcţionare a colonului.

Pectina din fibrele de măr ajută în normalizarea nivelului grăsimilor din sânge. Studiile arată că persoanele cu nivel crescut al colesterolului pot reduce cu până la 10% colesterolul total luând zilnic fibre din mere

Atenţie: Dacă nu beţi suficiente lichide, produsul se poate aduna în gât provocând sufocare sau înecare. Evitaţi consumul acestuia dacă suferiţi de stenoză esofagiană sau aveţi probleme cu înghiţitul.

Beneficii cheie

 • Sursă excelentă de fibre naturale
 • Inhibă pofta de măncare
 • Excelentă metodă de scădere a nivelului LDL

Utilizare recomandată

Adăugaţi 500 ml de apă sau suc de fructe în blender (mixtura va fi mai groasă cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1-2 cupe mici MP (3-5 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 1-2 ori pe zi sau după cum este necesar. Asiguraţi-vă că beţi suficiente lichide pe parcursul zilei.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 2,2 g. (cupa nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conţine 100% fibre de măr .

Informații nutriționale

Compoziţie pentru 10 g:
Calorii: 25,0 cal
Proteine (ca atare): 0,0 g
Carbohidraţi: 9,0 g
Fibre dietetice: 4,0 g
Grăsimi: 0,0 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Apple Fibre

Selectează imaginea

Apple Fibre