• Gluten Free

    Gluten Free

Aminoacizi esențiali

(EAA's)

Aromă
Pachet
Cantitate

50% reducere la Aminoacizi, Capsule, Arzatoare si Gainere! COD:50LAMULTIANI

Azi este Ziua 2 a Ofertelor Zilei de Nastere - indiferent de obiectivele tale, sarbatorescte cu 50% reducere la arzatoare, gainere, aminoacizi si capsule. PLUS alatura-te echipei Myprotein si ridica Shaker-ul de Editie Limitata in cinstea noastra! 


Primeste-l gratuit cand cheltui 350RON. COD: 50LAMULTIANI

Cumpara Acum

69.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Aminoacizii sunt substanțe chimice complexe care reprezintă fundamentul pentru proteine, care în schimb sunt necesare construirii de țesuturi noi și reparării celulelor existente. Un Aminoacid esențial nu poate fi sintetizat sau creat de organism, fiind astfel necesară luarea acestuia din alimentație. Cu toate că, pentru majoritatea persoanelor, o alimentație obișnuită este suficientă pentru a furniza toți aminoacizii necesari, pentru persoanele implicate în programe de antrenament intens este posibil să fie necesară suplimentarea, în scopul asigurării cantităților corespunzătoare de aminoacizi esențiali, necesare pentru satisfacerea nevoilor organismului.

Aminoacizii Esențiali (EAA) sunt necesari pentru construirea de țesuturi noi și ajută la regenerarea celulelor, care are loc în timpul procesului de refecere musculară. Consumarea unor cantități corespunzătoare în contextul alimentației, îi ajută pe atleți să-și îmbunătățească fizicul și să se refacă mai repede în urma antrenamentelor. Principalii aminoacizi esențiali necesari pentru organism sunt L-Leucina, L-Izoleucina, L-Valina, L-Lizina, L-Fenilalanina, L-Treonina, L-Histidina, L-Metionina și L-Triptofanul. Aceștia se regăsesc în cantități mici în alimentele naturale.

Avem nevoie de întreaga gamă de aminoacizi esențiali în alimentație, din diferite motive printre care se numără regenerarea celulară, aceștia fiind de asemenea necesari pentru a putea beneficia la maxim de alimentele bogate în proteine. Dacă alimentația dvs. nu conține suficienți aminoacizi esențiali, organismul nu va putea extrage maximul de nutrient din sursele de proteine, în timp ce caloriile din proteine vor fi acumulate sub formă de grăsime. Necesitatea unui număr echilibrat de aminoacizi în alimentație este cunoscută sub numele de 'limitarea utilizării proteinelor'.

Un supliment de calitate va conține aminoacizi esențiali în proporțiile corecte. Acesta va îmbunătăți absorbirea de către organism, oferind beneficii nutriționale maxime. Creșterea aportului de aminoacizi esențiali va permite atleților să se antreneze la o intensitate mai mare, pentru perioade mai îndelungate, datorită recuperării îmbunătățite oferite de o alimentație mai echilibrată.

Beneficii cheie

  • Necesar construirii țesuturilor
  • Ajută la recuperarea fizică după un antrenament intens
  • Se va consuma ca parte integrantă a dietei

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar, recomandăm consumarea a 15 g, împărțite în două serviri de 7,5 g. Consumați o servire cu 30 de minute înainte de antrenament și pe cea de-a doua imediat post antrenament . Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 2,2 g.

Ingrediente

L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină, L-Lisină, L-Fenilalanină, L-Treonină, L-Histidină, L-Metionină, L-Triptofan.

Informații nutriționale

Per 15 g:
L-Leucină 5000 mg
L-Izoleucină 890 mg
L-Valină 2200 mg
L-Lizină 2200 mg
L-Fenilalanină 1800 mg
L-Treonină 1500 mg
L-Histidină 710 mg
L-Metionină 500 mg
L-Triptofan 200 mg

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.25

4.25

(4 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

5 stele fara a lua in considerare gustul

General:

4

Mixabilitate:

3

Gust:

1

Eficacitate:

5

Bun pentru cine doreste sa evite sucraloza, aromele artficiale si alte chimicale. La gust e cel mai rau supliment pe care l-am consumat

Merge bine cu:

apa

31 March 2016 de

foarte bun

General:

5

Mixabilitate:

4

Gust:

3

Eficacitate:

5

foarte bun dar cam amar

Merge bine cu:

apa

7 March 2016 de

GUST ORIBIL

General:

3

Mixabilitate:

4

Gust:

1

Salutare, Astazi mi-a venit coletul cu aminoacizii esentiali. De amestecat, se amesteca binisor, dar gustul: ESTE ORIBIL, FOARTE, FOARTE AMAR!! L-am mixat cu apa. Nu stiu cum poate fi catalogat la gust ca si"neutru"?! Despre rezultate inca nu pot spune nimic. Voi reveni cu postare.

23 February 2016 de

Un produs excelent la un pret excelent

General:

5

Mixabilitate:

5

Gust:

4

Eficacitate:

5

Produsul este unul excelent l-am cumparat sa il adaug la un pre workout ! - Se amesteca foarte bine, nu face cocoloase - Gustul este unul neutru - Recuperarea este mult mai rapida - Produs care produce rezultate Nota 10, recomand cu placere la toata lumea

Merge bine cu:

Creatina Monohidrat, Citruline Malat, Beta Alanina, HMB, Taurina, Cofeina

9 September 2015 de

Aminoacizi esențiali

Selectează imaginea

Aminoacizi esențiali