• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Activate

Stimulant potent

Aromă
Pachet
Cantitate

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

95.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Activate este un amestec puternic de ingrediente combinate pentru a produce energie care vă va ajuta să vă măriţi capacitatea de concentrare şi performanţele fizice. Combinaţia avansată de Chocamine Plusşireg;, Cafeină, Vitamine B şi antioxidanţi ajută în creşterea nivelului de energie şi îmbunătăţeşte rapiditatea gândirii, concentrarea şi claritatea.

Activate permite stimularea căilor neurale şi asigură o comunicare corectă între creier şi muşchi pentru o coordonare perfectă în timpul antrenamentului. Când in sistemul nervos central se instalează oboseala (SNC), performanţa poate fi serios afectată, intensitatea şi durata antrenamentului fiind compromise. SNC poate obosi mult mai devreme decât muşchii, de aceea este important să păstraţi căile neuronale şi SNC în alertă astfel încât să vă poată ajuta în atingerea performanţei dorite.

Unul dintre ingredientele principale din Activate este cafeina care s-a dovedit printr-o serie de studii că îmbunătăţeşte forţa, puterea şi rezistenţa. Fiecare servire de Activate asigură o cantitate imensă de cafeină de 80 mg, adică mult mai mult decât ceea ce se găseşte în cele mai populare produse de pe piaţă. Vitaminele B ajută corpul să folosească energia stocată, iar proprietăţileantioxidative ale Extractului de sâmburi de struguri ajută în îndepărtarea oboselii care favorizează radicalii liberi precum acidul lactic. În cele din urmă, Bioperina a fost inclusă pentru a ajuta corpul să absoarbă toate ingredientele puternice conţinute în Activate.

Avertisment: Cafeina este un stimulator puternic. Nu este recomandata persoanelor sub 16 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, celor cu hipertensiune (presiune crescută a sângelui), boli de inimă sau celor care au probleme cu somnul. Fiecare servire de Activate conţine 80 mg de cafeină.

Beneficii cheie

  • Efect stimulant puternic
  • Mai multă concentrare şi energie
  • 80 mg cafeină per servire

Utilizare recomandată

Recomandăm consumul a 2 capsule când aveţi nevoie de concentrare. Nu depăşiţi 1 servire într-o oră sau 2 serviri în 24 de ore.

Cantitate per servire: 2 capsule

Serviri pentru un recipient: 45

Ingrediente

Chocamine Plusşireg;, Cafeină Anhidră, Extract de sâmburi de struguri 50% OPC, Fosfat de Dicalciu Anhidru DC (agent de umplere), Vitamina B12 Pură, Biotină, Vitamina B6 (Hidroclorură de Piridoxină), Stearat de magneziu (agent antiaglomerant), Dioxid de Silicon (agent antiaglomerant), Bioperină, Capsule vegetariene (HPMC).

Fără coloranţi artificiali şi conservanţi, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare sau zahăr. Fără organisme modificate genetic.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 2 capsule:
Chocamine Plusşireg; (asigură 40 mg cafeină): 500 mg
Extract de seminţe de strugure (50% OPC): 190 mg
Cafeină: 80 mg
Vitamina B6: 10 mg
Bioperină: 5 mg
Vitamina B12: 1 mg
Biotină: 25 mcg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Activate

Selectează imaginea

Activate