Pachetul T- Booster

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 329.00 lei

Preț nou 174.00 lei

Economisești: 155.00 lei

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul The T-Booster combină 3 produse premium concepute pentru a vă atinge obiectivele pentru masa musculară slabă. Am inclus în formula noastră, T-Matrix cu D Acid aspartic și Creatina Gluconat pentru a vă oferi un amestec sinergic de produse care vă vor ajuta să creșteți nivelurile de compuși de creștere și înmagazinarea explozivă de calorii.

T-Matrix (Fără aromă, Pot 180) este unul din cele mai avansate produse de construcție tisulară de pe piață combinând unele din cele mai interesante ingrediente disponibile, T Matrix vă poate duce antrenamentul la următorul nivel prin furnizarea de câştiguri de neegalat.

D Acid aspartic (Plic de 250 g) este un aminoacid care se formează în principal în glanda pituitară, hypotalamus, și testicule. Acesta joacă un rol important în producerea compușilor asociați libidoului și creșterii țesutului.

Creatina Gluconat (Plic de 250 g) este o moleculă de creatină legată de o moleculă de glucoză. Se obține astfel o formă de creatină, care este absorbită cam în același fel ca și glucoza, ceea ce înseamnă că o cantitate mare de creatină poate ajunge la mușchi, crescând toate beneficiile creatinei obișnuite.

Beneficii cheie

  • 3 produse premium
  • Crește nivelul compusului de creștere
  • Crește înmagazinarea explozivă de energie

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul T- Booster

Selectează imaginea

Pachetul T- Booster