Pachetul T- Booster

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

325.29RON

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul The T-Booster combină 3 produse premium concepute pentru a vă atinge obiectivele pentru masa musculară slabă. Am inclus în formula noastră, T-Matrix cu D Acid aspartic și Creatina Gluconat pentru a vă oferi un amestec sinergic de produse care vă vor ajuta să creșteți nivelurile de compuși de creștere și înmagazinarea explozivă de calorii.

T-Matrix (Fără aromă, Pot 180) este unul din cele mai avansate produse de construcție tisulară de pe piață combinând unele din cele mai interesante ingrediente disponibile, T Matrix vă poate duce antrenamentul la următorul nivel prin furnizarea de câştiguri de neegalat.

D Acid aspartic (Plic de 250 g) este un aminoacid care se formează în principal în glanda pituitară, hypotalamus, și testicule. Acesta joacă un rol important în producerea compușilor asociați libidoului și creșterii țesutului.

Creatina Gluconat (Plic de 250 g) este o moleculă de creatină legată de o moleculă de glucoză. Se obține astfel o formă de creatină, care este absorbită cam în același fel ca și glucoza, ceea ce înseamnă că o cantitate mare de creatină poate ajunge la mușchi, crescând toate beneficiile creatinei obișnuite.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 produse premium
  • Crește nivelul compusului de creștere
  • Crește înmagazinarea explozivă de energie

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul T- Booster

Selectează imaginea

Pachetul T- Booster