Pachetul Proteic

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 03/06/2016 sau pana la epuizarea stocului. Discount maxim - 500RON

Cumpără Acum

Preț vechi: 279.00 lei

Preț nou 230.00 lei

Economisești: 49.00 lei

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Proteic unește 3 surse unice de proteine pentru a vă oferi alegerea și flexibilitatea cele mai bune pentru dieta dumneavoastră de suplimente. Am inclus Impact Whey Deluxe, Milk Protein Smooth și Egg White Powder ceea ce înseamnă că puteți amesteca și potrivi sursa de proteine pentru a se mula pe nevoile organismului dumneavoastră în diferitele momente ale zilei.

Impact Whey Deluxe este un amestec de proteine din zer cu eliberare rapidă, ideal pentru după antrenament când mușchii dumneavoastră au nevoie de o sursă rapidă de proteine pentru a accelera recuperarea. Milk Protein Smooth este o eliberare lentă de proteine, perfectă înainte de culcare, pentru a garanta că mușchii vă ramân plini cu substanțe nutritive vitale in timpul somnului. Egg White Powder are o rată de absorbție medie și este o modalitate foarte bună pentru a vă ridica nivelul de proteine pe parcursul zilei. Alternativ, puteți combina toate cele trei pulberi pentru a produce propria formulă de proteine cu eliberare conică.

Impact Whey Deluxe (Fără aromă, 1 kg) este un amestec determinat științific care combină surse premium de concentrat de proteine din zer, izolat proteic din zer și hidrolizat de proteină din zer pentru a oferi un amestec de proteine cu acțiune rapidă, cu un profil aminoacid uimitor.

Milk Protein Smooth (Fără aromă, 1 kg) este un concentrat de proteine din lapte derivat din lapte ultrafiltrat smântânit. Aceasta proteină avansată din lapte este o sursă excelentă de cazeină nativă și proteine din zer în același raport ca și cel gasit in mod natural în lapte (cazeină 80% și zer 20%).

Egg White Powder (Fără aromă, 1 kg) este o proteină din ou dispersabilă uscată prin pulverizare, prelucrată direct din albușul de ou și are un profil excelent nutrițional și aminoacid, cu peste 80% proteină.

De ce să nu adăugați și gust formulei proteice cu FlavDrops-urile noastre aromate. (http://www.myprotein.com/sports-nutrition/flavdrops/10530471.html)

Beneficii cheie

  • 3 x 80% produse proteice
  • Proteine pentru orice moment al zilei
  • Crează-ți propriul Pachet

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Proteic

Selectează imaginea

Pachetul Proteic