Pachetul pentru fitness Nina Ross

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 03/06/2016 sau pana la epuizarea stocului. Discount maxim - 500RON

Cumpără Acum

Preț vechi: 295.00 lei

Preț nou 203.00 lei

Economisești: 92.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Bundle-ul pentru fitness al lui Nina Ross

Fiind folosit de campioana la bikini UKBFF in 2013 si UKBFF in 2012 la Body Fitness, Nina Ross, acest bundle este special conceput pentru a te ajuta sa iti tonifiezi corpul, sa reduci tesutul adipos si sa obtii fizicul pe care ti-l doresti.

Fiind un mare plus pentru dieta fiecarui sportiv, acest bundle include patru suplimente vitale si un shaker Myprotein pentru a-ti oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a duce antrenamentul si sanatatea la cel mai inalt nivel.

Nina Ross

"Am lucrat indeaproape cu Myprotein pentru a selecta atent toate aceste suplimente din bundle. Cred ca sunt esentiale atunci cand cauti sa obtii forma despre care toti visam. Sa iei nutrientii potriviti atunci cand te antrenezi este intotdeauna dificil si tocmai de aceea eu folosesc toate aceste produse atunci cand caut sa obtin cele mai bune conditii posibile." - Nina Ross campioana la bikini UKBFF in 2013

Include:

CLA 1000mg 60 capsule - Dovedit prin cercetare ca ajuta la constructia de tesut muscular lin, reduce grasimea corporala si ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.

In:Fused 750g aroma Tropical - O formula noua. Combina un amestec de aminoacizi cu catena ramificata cu Glutamina, Taurina si alte 14 vitamine si minerale esentiale

Total Nutri Greens 330g aroma Tropical - Un supliment eficient si convenabil pentru a te ajuta sa maresti aportul de fructe si legume zilnice si sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate.

Vitamin D3 180 Tablete - Bogat in vitamine si minerale, este o excelenta aditie la dieta ta. Ceaiul verde ofera o multime de beneficii la sanatate multumita concentratiei ridicate de anumite substante.

Shaker Myprotein 400ml – Contine un sfera spiralata unica care are rol de blender, amestecand pudra si facand omogenizarea cat mai completa cu orice lichid alegi tu.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul pentru fitness Nina Ross

Selectează imaginea

Pachetul pentru fitness Nina Ross