Pachetul lunar complet - Ciocolata naturala

Numaratoarea inversa a inceput cu 30% reducere la toata comanda! Reducerea scade cu 1% din ora in ora asa ca grabeste-te! COD:LAMULTIANI

La multi ani, Myrotein! De ziua noastra numaratoarea inversa nu incepe de la 25%, ci de la 30% reducere la toata comanda! COD:LAMULTIANI

Reducerea scade cu 1% din ora in ora intre 9am si 5pm, asa ca nu mai astepta, plaseaza cum comanda!

+ Primeste o cutie de Flapjacks Aniversare - editie limitata - gratis cand cheltui 400RON

Oferta valabila pana pe 26.05.2016 la 23:00 sau in limita stocului disponibil. Produsul gratuit va fi adaugat automat in cos cand ajungi la suma minima necesara.

Cumpara Acum

499.00 lei

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul lunar complet contine opt dintre cele mai populare suplimente ale noastre la un pret fantastic. Acest pachet a fost creat pentru a oferi nutritia suprema cu ajutorul produselor atent selectate pentru oricine are un program de antrenament zilnic.

Pachetul lunar complet include:

BCAA, 500g, Aroma Berry Blast

Amino acizii cu catena ramificata 4:1:1 (BCAA's) sunt amino acizi esentiali care contin o ratie de 4:1:1 de Leucina, Izoleucina si Valina. Acesti amino acizi sunt considerati a fii esentiali pentru ca nu pot fii sintetizati de corpul uman si prin urmare trebuie consumati din dieta zilnica.

Impact Whey Protein, 1kg, Ciocolata naturala

Impact Whey Protein este un concentrat proteic 100% premium si are peste 20g de proteina pentru fiecare servire (82%). Are un profil al amino acizilor cuprinzator oferind toti amino acizii esentiali (EAA) si contine peste 2g de Leucina pentru servire si este ideal pentru marirea dozei zilnice de proteina.

Leucina, 120 Tablete

Leucina este un aminoacid esential, insemnand ca nu poate fi sintetizat de corpul uman si prin urmare trebuie consumata din dieta zilnica sau dintr-un supliment nutritiv.

Omega 3, 90 capsule moi

Omega 3 contine acizi grasi esentiali, EPA si DHA care contribuie la functia normala a inimii. DHA contibuie la mentinerea functiilor normale ale creierului si la vedere. Aceste efecte benefice sunt obtinute cu ajutorul dozei zilnice de 250mg de EPA si DHA. Capsulele moi de Omega 3 ofera 360mg de EPA si 240mg de DHA pentru fiecare 2 capsule.

Multivitamine zilnice, 60 Tablete

Multivitaminele zilnice sunt un mod excelent de asigurare ca iti vei atinge doza zilnica recomandata (RDA) de vitamine esentiale pe care corpul tau le cere pentru a functiona la potentialul sau adevarat. Acest supliment contine 7 vitamine esentiale, incluzand complex de vitamina B, vitamina C, E, A si D3.

Vitamina E, 60 Tablete

Capsulele moi de vitamine E de la Myprotein ofera 400IU’s de d-alfa Tocoferol pentru fiecare servire. Vitamina E functioneaza ca anti-oxidant si contribuie la protectia ADN-ului, proteinelor si lipidelor de afectiuni oxidante.

BCAA 4:1:1, 120 Tablete

Amino acizii cu catena ramificata 4:1:1 (BCAA's) sunt amino acizi esentiali care contin o ratie de 4:1:1 de Leucina, Izoleucina si Valina. Acesti amino acizi sunt considerati a fi esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de corpul uman si prin urmare trebuie consumati din dieta zilnica.

Vitamina C cu Bioflavonoide & Macese, 60 Tablete

Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la functia normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii.

AROMELE, PRODUSELE SI CANTITATEA POT FI INLOCUITE FARA SA OBSERVATI IN FUNCTIE DE STOCUL DISPONIBIL.

Beneficii cheie

  • Pret excelent
  • Opt dintre cele mai populare produse ale noastre
  • Pachetul perfect pentru un ajutor complet in antrenamente

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul lunar complet - Ciocolata naturala

Selectează imaginea

Pachetul lunar complet - Ciocolata naturala