Pachetul Beach Body

Aspect uimitor pentru această vară

465.00 lei

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Beach Body conţine 6 produse premium care vă vor face să arătaţi minunat în această vară. Indiferent dacă participaţi la Competiţia Beach Body organizată de Myprotein sau doar doriţi să arătaţi minunat sub soarele verii, atunci acest pachet conţine tot ceea ce aveţi nevoie pentru rezultate uimitoare. Acest pachet conţine următoarele ingrediente: 1 kg de Impact Whey Protein cu aromă de ciocolată, 750 g Fuse cu aromă de fructe de pădure, 250 g de BCAA fără aromă, 60 capsule moi CLA, 120 capsule Thermo-Extreme şi o sticlă 600 ml Myprotein Blender Bottle.

Whey Protein Deluxe (1kg, Smooth de ciocolată)
Acest amestec realizat ştiinţific combină surse premium de proteine concentrate din zer, izolat de proteine din zer şi proteine din zer hidrolizatpentru a furniza un amestec cu acţiune rapidă şi un profil aminoacid excelent. Conţinutul de 22 g de proteine per servire de 30 g este esenţial pentru construcţia şi refacerea ţesuturilor slabe şi constituie un element esenţial în dieta oricărui atlet.

Fuse (Explozie de fructe de pădure, 750 g)
Fuse este un concept nou, prezentat ca formulă unică de întreţinere cu aminoacizi în care sunt combinate următoarele ingrediente: BCAA şi Creatină, Glutamină, Taurină şi carbohidraţi cu actiune rapidă.
Acest amestec unic poate fi consumat oricând pe parcursul unei zile pentru a reduce catabolismul muşchilor şi pentru a promova sinteza proteinelor în muşchi.
Fiecare servire de 25 g asigură 5g de Creapure® Creatină Monohidrat care s-a dovedit că măreşte depozitele de ATP din muşchi, ajutând masa musculară slabă şi mărind forţa şi puterea.

BCAA (fără aromă, 250g)
BCAA sau Aminoacizii cu lanţ ramificat combină Leucină, Izoleucină şi Valină. Acestea sunt necesare pentru a menţine ţesutul muscular slab, studiile arătând că menţin depozitele de glicogen şi de asemenea previn ruperea ţesuturilor în timpul antrenamentului.

CLA (60 capsule moi)
Acid Linoleic Conjugat (CLA) este un acid gras care se găseşte în mod natural în carne şi produse lactate şi s-a demonstrat că susţine pierderea în greutate şi câştigarea de masă musculară slabă. Cu un conţinut de 1000 mg de CLA per capsulă moale, produsul nostru este ideal pentru oricine doreşte să renunţe la grăsimi şi să îşi definească masa musculară slabă.

Thermo-Extreme (120 capsule, fără aromă)
Formulat ştiinţific, după ultimele cercetări în domeniu, Thermo-Extreme poate ajuta în menţinerea metabolismului sănătos în timp ce mobilizează şi arde grăsimile din corp. Thermo-Extreme conţine un amestec precis de ingrediente de calitate premium, incluzând Extract de ceai verde, Alge de mare, Cafeină, Ginseng Siberian şi Extract de fasole albă.

Sticla Myprotein Blender Bottle (600 ml)
Sticla Myprotein Blender Bottle este cea mai avansată sticlă pentru suplimente de pe piaţă, în prezent, cu ajutorul căreia puteţi amesteca suplimentele individuale cu un efort minim.

Beneficii cheie

  • 6 dintre cele mai bine vândute produse premium
  • Slăbiţi cu Pachetul Beach Body
  • Raport excelent calitate-preţ

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Beach Body

Selectează imaginea

Pachetul Beach Body