Bundle-ul Essential Energy

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

Preț vechi: 215.00RON

Preț nou 194.00RON

Economisești: 21.00RON

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Essential Energy include doua dintre cele mai populare produse de anduranta Myprotein si este un inceput fantastic pentru cei care au inceput sa practice sporturile de anduranta. Ambele produse din pachet pot fi consumate atat inainte cat si dupa antrenament sau competitie.

Pachetul consta in:

TRI:CARB – aroma Tropical, 800g

TRI:CARB este o bautura de carbohidrati care ofera un ameste de trei tipuri de carbohidrati. Acestia includ: Maltodextrina, Fructoza si Palitinoza®. TRI:CARB ofera de asemenea 500mg de electroliti care in combinatie cu carbohidratii vor contribui la mentinerea performantei in timpul exercitiilor de anduranta si te vor ajuta la absortia apei in timpul exercitiilor fizice.

ENER:GEL - aroma portocale, 24 x 60ml

ENER:GEL’s este un gel cu un gust excelent care iti ofera 21g carbohidrati dintr-o combinatie de maltodextrina si fructoza. Gelul ofera de asemenea si un amestec de vitamina B care poate contribui la un metabolism normal, la redurea oboselii si la functia sistemului imunitar in timpul si dupa exercitiile fizice extreme.

Pachetul include de asemenea o sticla de anduranta Myprotein pentru a stoca lichidele in timpul antrenamentelor sau competiilor.

AROMELE, PRODUSELE SI CANTITATEA POT FI INLOCUITE FARA SA OBSERVATI IN FUNCTIE DE STOCUL DISPONIBIL.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Pachetul perfect pentru cei noi in sporturile de anduranta
  • Pret excelent
  • Include o sticla de anduranta pentru sporturi

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Bundle-ul Essential Energy

Selectează imaginea

Bundle-ul Essential Energy