Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

L-DMAE Bitartrat 100%

Precursor al colinei, care susține metabolismul

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

L-DMAE Bitartrat 100%

Precursor al colinei, care susține metabolismul

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.67 / 5 (3 Recenziile clienților)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Multumit

Am avut nevoie de cateva zile ca sa observ efectul, dar in final l-am observat. In cazul meu imi ajuta si digestia, eu avand niste probleme cu flora intestinala. De altfel si puterea de concentrare pare imbunatatita, dar as spune ca efectul este subtil.
Merge bine cu:
5-HTP

A fost util?

refacere

pe mine ma interesa pt refacerea organismului, stiind ca e un precursor al procainei care e de fapt gerovital h3, sunt multumita de efectele asupra creierului si corpului, amestec o lingurita cu una de bcaa si una de glutamina
Merge bine cu:
bcaa si glutamina

A fost util?

Excelent la cafeaua de dimineata

am comandat DMAE in forma de pudra pentru a -mi creste puterea de concentrare, nu in performante sportive ci in activitati intelectuale, precum ar fi redactarea unor materiale si a unor capitole de carte. Varianta in forma de pudra este mai putin costisitoare, eu nefolosinf decit o masura de 5mg pe zi. In acelasi timp am constatat ca efectul se realizeaza intr-o perioada mai scurta, poate fi luat la cafeaua de dimineata si in scurt timp te poti lansa in lucru intens. Gustul este acrisor , ca si cum ar avea multa lamiiie, iar pudra poate fi usor integrata in juice-uri de fructe sau poate fi luata ca atare cu putina apa. Desigur pentru cei care doresc sa consume DMAE la serviciu, sau in alta locatie, faptul ca este in forma de pudra, intr-un amabalaj relativ voluminos, poate fi un inconvenient.
Merge bine cu:
lecitina, gotu kola sau gingo biloba

A fost util?